misia161 27.01.06, 20:44 czy moze mi ktoś powiedzieć jak nagrać jakies dokumenty. mam różne podania w wordzie i potrzebuje je zgrac na płytkę. jak mam to zrobić? mam nagrywarkę cd. jak je zaposać. proszę o pomoc. z góry dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pomocnik Re: nagrywanie płyt cd IP: *.plock.mm.pl 27.01.06, 20:45 otwierasz program Nero i przenosisz a póżniej na zapałkę klikasz Link Zgłoś
Gość: ass Re: nagrywanie płyt cd IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.06, 20:51 Otworz nosnik gdzie masz puste CD. Po prostu przenies wszystko myszka. Program nagrywajacy jest w Windowsie,nie potrzeba Nero. Link Zgłoś
misia161 Re: nagrywanie płyt cd 27.01.06, 20:52 Gość portalu: pomocnik napisał(a): > otwierasz program Nero i przenosisz a póżniej na zapałkę klikasz no dobrze ale nagrywam jako plik z danymi czy jak? Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: nagrywanie płyt cd IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.01.06, 20:54 Tak, dane (Data CD/ISO). Link Zgłoś
Gość: Lem sie spisał ! Re: nagrywanie płyt cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:22 misia161 napisała: > czy moze mi ktoś powiedzieć jak nagrać jakies dokumenty. 1. Wkładasz płytę CD na którą chcesz nagrać do nagrywarki. 2. Zaznaczasz pliki które chcesz nagrać i z prawego menu konteksotwego wybierasz opcję: "Wyślij do Stacja dysków CD-RW" (lub podobny napisa - zależy jaką masz nagrywarkę !). 3. Od razu w pasku zadań pokażę się nowa ikonka tego napędu. 4. Od razu też otworzy się nowe okienko programu do nagrywania - który jest w systemie Windows XP. 5. O tym nowo otwartym okienku ponownie zaznaczasz pliki, które chcesz nagrać i w lewym oknie klikasz na opcję: "Zapisz te pliki na dysku CD". 6. Pokaże się następne nowe okienko kreatopra nagrywania, gdzie wpisujesz nazwę jaką ma mieć ta płyta i klikasz w "Dalej". 7. Płyta zostaje nagrana ! Tak to działa :) Nie potrzeba do tego żadnych dodatkowych programów do nagrywania tak prostych rzeczy. Link Zgłoś
Gość: Alem sie spisał ! Re: nagrywanie płyt cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:42 Gość portalu: Lem sie spisał ! Nie Lem tylko Alem ! ;D Link Zgłoś