Gość: neli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:39 chciałabym poznać opinie użytkowników tych laptopów, ja wcześniej nigdy nie miałam do czynienia z tą firmą. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: neli Re: notebooki medion- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:40 trochę poszukałam w necie, ale jak to zwykle bywa, opinie były sprzeczne: jest to niewątpliwie tani sprzęt i jedni twierdzą że bardzo dobry, inni wprost przeciwnie...produkuja właściwie wszytko i sprzedają to w tanich sieciach sklepów w Niemczech, ale czy to od razu musi dyskredytować ich produkty? Czy użytkownicy mogą podzielić się swoimi wrażeniami- czy na tych komputerach da się pracować, jak długo je macie, jak działa serwis itd, z góry dziękuję za odpowiedź. Link Zgłoś
pozmu Re: notebooki medion- opinie 10.02.06, 22:23 na forum notebookreview.com wypowiadał się sprzedawca ze sklepu z notebookami i napisał, że mieli z nimi mnóstwo problemów, bardzo często klienci je zwracali, bo się przegrzewały, zawieszały itp. Z drugiej strony medion robi naprawdę mocne notebooki za niską cenę... czy warto? W Polsce na pewno nie - musiałbyś sobie takiego sprowadzić i w razie jakichś problemów nie miałbyś co z nim zrobić... Te Mediony na Allegro to zaś powystawowe starocia... Moja rada: trzymaj się od od nich z daleka. Link Zgłoś
Gość: neli Re: notebooki medion- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:11 dzięki za odp, zawieszającego się laptopa to już mam i nie chce inwestowac nawet niewielkich pieniedzy w podobne cudo Link Zgłoś