Gość: lutek IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.06, 19:13 mam pytanie chcialbym zalozyc prywatne forum gdzie mozna bedzie pochwalic sie swoimi pracami i nie wiem jak zrobic aby mozna bylo wkleic zdjecie aby je wszyscy widzieli pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: forum 15.02.06, 19:16 ale gdzie to forum? na Gazeta.pl? jesli tak spytaj na Forum o Forum czy jest taka możliwość (to zalezy od 'góry' czy Ci pozwolą ;)) pzdr Link Zgłoś
beata_ Na gazetowym nie pozwolą :-) 15.02.06, 19:21 Są fora "zdjęciowe" i chyba na razie nie powstanie ich więcej. Pozostaje zatem linkowanie do galerii zewnętrznych Link Zgłoś
neder Re: No to odpowiedziałam Ci wyżej :-) [n/t] 15.02.06, 19:29 nie bądź taka pewna, że nie pozwolą. Wczoraj dziewczyna prosiła o jedno i dostała zgodę ;) PS. Tyle, że zaczęłam zastanawiać się, jaki wpływ miało na to to, że to naprawdę śliczna dziewczyna, o czym świadczy jej zdjęcie w wizytówce. Dwaj 'szefowie' rzucali się do odpowiedzi jeden przez drugiego ;D Link Zgłoś
neder Re: Aż pójdę popatrzeć :-))) 15.02.06, 20:07 mogę Ci na maila dać link. PS. założycielka tego tematu właśnie dostała odpowiedź negatywną na FoF :/ pzdr Link Zgłoś
beata_ Dzięki, juz popatrzyłam :-))) 15.02.06, 20:11 Radzę sobie, chociaż w pierwszej chwili miałam o link prosić :-) Odpowiedzi negatywnej nie zauważyłam (?) Idę jeszcze raz :-) Link Zgłoś
beata_ Zdecydowanie nie widzę negatywnej... 15.02.06, 20:15 odpowiedzi, jeno jej podziękowanie za odpowiedź... ??? Link Zgłoś
neder Re: Zdecydowanie nie widzę negatywnej... 15.02.06, 20:16 negatywną dostała założycielka tematu na Forum Komputery. Tego w którym teraz piszemy bzdury ;P (chyba 5 od góry na FoF) Ta wczoraj dostała tylko pozytywną ;) Link Zgłoś
beata_ Aaaaaaaaaaa ! :-) 15.02.06, 20:23 Zapatrzyłam się w tamtą farciarę :-))) ps myslisz, że to JEJ zdjęcie? ps2 a nie mówiłam, że nie dadzą? :-) ps3 Ty też masz zdjęcie w wizytówce... Link Zgłoś
neder Re: Aaaaaaaaaaa ! :-) 15.02.06, 20:26 beata_ napisała: > Zapatrzyłam się w tamtą farciarę :-))) > > ps > myslisz, że to JEJ zdjęcie? > tak, ma link do bloga w sygnaturce i tam są jeszcze 3 jej zdjęcia i jej boskiego faceta ;P ale śmiecimy ;P Link Zgłoś
active.x Re: Aaaaaaaaaaa ! :-) 15.02.06, 20:42 Zauwazcie,ze dziewczyna jeszcze dobrze nie wysłała posta a Tebe już zdazył odpowiedzieć(3 min), Jabbur niewiele poźniej. A czasami to człowiek kurna chata pół dnia czeka zanim któryś sie ruszy i odpowie ;) Link Zgłoś
beata_ Toż mówię, że farciara :-)))) 15.02.06, 21:24 Neder, wyeksponuj no się bardziej w tej wizytówce, bo tylko pół Cię widać :-) ps na temat śmiecimy, o! ps2 a poza tym TO forum ma opiekuna i jak się zdrzaźni, to nas posprząta:-) zauważ, że grzecznie NIE ŚMIECIMY w wirusach :D Link Zgłoś
b00g13 Re: Toż mówię, że farciara :-)))) 16.02.06, 09:35 Jako absolutnie bezstronny specjalista...etc. Uważam, ze to świetny pomysł ;D Link Zgłoś
neder Re: Toż mówię, że farciara :-)))) 16.02.06, 09:53 b00g13 napisał: > Jako absolutnie bezstronny specjalista...etc. > Uważam, ze to świetny pomysł ;D Tak sobie czytam i nie za bardzo wiem jaki pomysł uważasz za świetny? Jako bezstronny specjalista, oczywiście ;P Link Zgłoś
beata_ No coś Ty! :-) 16.02.06, 13:35 Przecież to oczywiste, że o wyeksponowanie chodzi :-0 Link Zgłoś