Gość: daro IP: *.crowley.pl 20.02.06, 01:19 oto jest pytanie... zauwazylem ze wiele ludzi przestawia się na firefoxa. Pytanie, czy warto ?? jakie zalety, jakie wady? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mlody85 Re: Firefox czy IE?? IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 02:03 warto.. Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Firefox czy IE?? IP: *.phlapa.east.verizon.net 20.02.06, 06:13 Ogolnie rzecz biorac warto.I to nie koniecznie na Firefoxa ktory ostatnio troche moim zdaniem sie zepsul (pomimo roznych zmian w ustawieniach strasznie wolno sie otwiera i podobnie otwiera strony)ale masz rowniez Opere.Problem jest w bezpieczenstwie danej przegladarki a wedlug ostatnich rankingow dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=3429 ,IE jest najbardziej zagrozona przegladarka. Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
Gość: Dziurawiec Re: Firefox czy IE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 07:39 Gość portalu: daro napisał(a): > oto jest pytanie... zauwazylem ze wiele ludzi przestawia się na firefoxa. Ale nie wszyscy ! Firefox to raptem tylko 30 % użytkowników internetu a z czasem będzie coraz mniej. Większa popularność = więcej znalezionych dziur. Taka jest zasada wykrywania dziur we wszystkich programach :) > Pytanie, czy warto ?? jakie zalety, jakie wady? Zainstaluj to się sam przekonasz :) Link Zgłoś
blekot Re: Firefox czy IE?? 20.02.06, 09:14 warto www.firefox.pl/dlaczego.html i kilka innych "ficzerów" Link Zgłoś
Gość: ff Re: Firefox czy IE?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.02.06, 11:42 ja miałem rózne ,-firefoxy ,opery i inne,ale wszystkich się po paru dniach pozbywałem,bo to jakieś dziwolągi. Link Zgłoś
Gość: Klon Klanu Klonów Re: Firefox czy IE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:04 Gość portalu: ff napisał(a): > ja miałem rózne ,-firefoxy ,opery i inne,ale wszystkich się po paru dniach > pozbywałem,bo to jakieś dziwolągi. Też tak zrobiłem: miałem, używałem i daleko mi do zachwytów nad tymi klonami IE. Link Zgłoś
rlogin Re: Firefox czy IE?? 26.02.06, 22:58 Gość portalu: Klon Klanu Klonów napisał(a): > Gość portalu: ff napisał(a): > > > ja miałem rózne ,-firefoxy ,opery i inne,ale wszystkich się po paru dniac > h > > pozbywałem,bo to jakieś dziwolągi. > > Też tak zrobiłem: miałem, używałem i daleko mi do zachwytów nad tymi klonami IE > . Niestety, to IE jest klonem. I do tego niezbyt udanym :) Link Zgłoś
Gość: Reader No IP: *.ericsson.net 20.02.06, 12:14 rzeczywiscie to TAAAAAAAAAKA przesiadka, ze ho ho... na forach trzeba odopowiedzi szukac, do ksiedza isc, oraz do lokalnego komitetu powiatowego PiSu. 10 minut (lacznie z robieniem i wypiciem kawy) i mozna sie cieszyc (lub nie) Firefoxem... ech... Link Zgłoś
darekkr1 Re: Firefox czy IE?? 20.02.06, 18:41 no ja widze znakomita wiekszosc zalet :) ma taby ma rozszerzenia jest znacznie bezpieczniejszy a jak sie jakies dziury pojawiaja sa latane blyskawicznie, mozliwosci konfiguracji takie ze w IEx mozna o tym pomarzyc no i znacznie mniejsza podatnosc na podmiany stron startowych i inne podobne niespodzianki :) minut taki ze czasmai niektore strony sa pisane wylacznie na IEx no i do winows update Link Zgłoś
beretelwi Re: Firefox czy IE?? 20.02.06, 19:07 ja juz nie umiem korzystac z IE..... co to jest? Link Zgłoś
Gość: kz0 Re: Firefox czy IE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:21 I to jest odpowiedź na pytanie daro. Nie trać czasu i instaluj ostatniego firefoxa. Ja wójt 56 letni Tobie radzę. pozdrawiam. kz0 Link Zgłoś
Gość: M Re: Firefox czy IE?? IP: 87.207.43.* 20.02.06, 21:26 Klikło mi sie jakos. Dkad zainstalowałem liska IE nie istnieje. PZDR Link Zgłoś
Gość: felek Re: Firefox czy IE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:32 co zrobić by w narzędziach "czytaj pocztę" aplet outlook expres był od razu na całym ekranie a nie jako mniejsze okno. Link Zgłoś
tony100 Re: Firefox czy IE?? 26.02.06, 22:47 Gość portalu: felek napisał(a): > co zrobić by w narzędziach "czytaj pocztę" aplet outlook expres był od razu na > całym ekranie a nie jako mniejsze okno. Otworzyc,dostosowac rozmiar,zamknac i otworzy sie juz w dopasowanym rozmiarze.A tak w ogóle to do firefoxa powinno sie instalowac klienta "thunderbird"(tyle ze wymaga kilka minut na nauke obsługi) Link Zgłoś
Gość: ff Re: Firefox czy IE?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.02.06, 22:59 po co wam ten durny firefix ? To tak jak z Linuxem -do niczego się nie nadaje. Link Zgłoś
Gość: mdk Re: Firefox czy IE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:40 niedługo ma być IE7 bardzo przypomina firefox Link Zgłoś
speedone Re: Firefox czy IE?? 27.02.06, 02:09 jak dla mnie FF jest o niebo lepszy , niecierpie korzystac z IE Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Firefox czy IE?? IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 02:51 Nie wiem, bo nigdy w życiu nie używałam IE... :P Odkąd wiele, wiele lat temu zaczęłam korzystać z Netscape 4, nigdy nie nauczyłam się obsługi IE. FF możesz sobie uruchomić nawet bez instalowania, wersję 'przenośną' Link Zgłoś