Gość: max28 Re: jak nauczyć się Excela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:03 Zwyczajnie-albo poproś kogoś kumatego o pomoc albo kup sobie książkę do nauki. Są dostępne nawet w marketach tylko kup sobie taką lepszą za 20-40 PLN. Jest gruba, ale szczegółowo opisuje kolejne kroki i etapy poznawania Exela. pzdr. Link Zgłoś
Gość: janulodz Re: jak nauczyć się Excela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:15 Nie musisz od razu kupować książek. Może to na początek. Jak przejdziesz przez ten kurs to dalej Ci już pójdzie jak z płatka excel.republika.pl/kurs/kursspis.htm Link Zgłoś
Gość: to ja Re: jak nauczyć się Excela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:05 dziękuję bardzo za KONSTRUKTYWNE ODPOWIEDZI i za tą stronke, ja nie mogłem nic takiego znaleźć w necie. a do dodawania i odejmowania też potzreba nauczyciela:)) Link Zgłoś
neder Re: jak nauczyć się Excela? 28.02.06, 21:22 kurka, pytanie na poziomie... A jak nauczyć się dodawania, odejmowania, albo wiersza na pamięć? office.microsoft.com/pl-pl/training/CR061831141045.aspx www.maciej.niemir.com/studenci/index.php www.gazetaprawna.pl/dzialy/36.html?numer=1228 www.poradnikexcela.com/Porady/indeks_t.htm excel.educom.pl/excel12.html gimnazjum2opoczno.republika.pl/nauczyciele/ab/ab.htm www.ogniskowiec.znp.edu.pl/publikacje/szkolysrednie/zestaw-cwicz.htm niektóre to ćwiczenia, jedne strony dla początkujących, inne dla tych co juz wstep mają za sobą (ale nadal nie sa 'obcykani' ;P) s52.yousendit.com/d.aspx?id=1IPD6X1Q89J2E02ZAIE62CRCSK s52.yousendit.com/d.aspx?id=1TCZRTAA7RILZ2754QZ677VUNR To coś co miałam na dysku. Jakieś ćwiczenia. Mało tego ale zawsze coś... Mam jeszcze książkę, ale nie chce się władować na yousendit więc przeslę Ci ją jak podasz maila. pzdr Link Zgłoś
Gość: janulodz Re: jak nauczyć się Excela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:37 Tak na marginesie justine to leniuszk z Ciebie. Wystarczyło tylko wpisać w google i samemu znalęźć. Link Zgłoś