pablogal 11.10.01, 21:52 Szukam iszukam i niemoge juz znalazłem tylko acrobata pełnego ale pod win 2000 a ja mam 98 moze znacie jakies ciekawe linki acrobata znalazłem na kazaa Link Zgłoś Obserwuj wątek
pablogal Re: adobe programów graficznych 11.10.01, 21:57 szukam tez corela zależy mi bardzo na acrobacie fuluuuuu i photoshopie 5.5 będe wdzięczny za każdy ciekawy link wvzamian odpowiem na pytania związane z dtp na miarę mojej skromnej wiedzy a jak coś znajdę znaczy programy to odrazu uderzam tutaj z lnkownią ok? Link Zgłoś
Gość: android Re: adobe programów graficznych IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 23:59 Przeciez wymienione przez Ciebie programy do darmowych się nie zaliczają :? android Link Zgłoś
Gość: (...) Re: adobe programów graficznych IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 12.10.01, 00:37 angielskie czy polskie? Link Zgłoś
Gość: gza Re: adobe programów graficznych IP: 62.233.128.* 12.10.01, 09:55 ty smutny piracie wiadomo, ze kazdy szuka programow w sieci (w celach poznawczych of course) ale jeszcze takiego beszczela nie spotkalem coby na forum szukal piratow Link Zgłoś
pablogal Re: adobe programów graficznych 12.10.01, 12:40 Gość portalu: gza napisał(a): > ty smutny piracie > wiadomo, ze kazdy szuka programow w sieci (w celach poznawczych of course) > ale jeszcze takiego beszczela nie spotkalem coby na forum szukal Szukam dokładnie w celach poznawczych a nie zarobkowych mam szanse na prace której szukam już rok potrzebuje przypomnieć sobie to i owo a niestać mnie ani na orginal ani na kursy dtp za 2000 pozatym dzięki piratom jak wolisz nauczyłem się wielu programów graficznych. Kiedyś Adobe wydawał specjalne darmowe wersje progarmów do nauki teraz tego nierobi więc....., np QuarkXpress ściągnąłem sobie wersje beta i to mi się bardziej podoba ale nie mam wyjścia. Link Zgłoś
Gość: android Wersje testowe sposobem na zdobycie wiedzy IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 15:16 Jeżeli chodzi o programy Adobe, to wszystkie ich wersje ściągniesz za free z serwera...producenta, jednak będa to wersje testowe bez możliwości zapisu i niektóre, pomniejsze funkcje zostaną wyłączone.Takie programy jak najbardziej nadaja sie do edukacji.O Corelu nie wiem, aby wydawał takie wersje swoich programów. Jeżeli nie masz dostępu do Netu, lub łączysz sie przez modem, to proponuję zakupic czsopismo komputerowe w którym takie wersje często sa publikowane na cdromach.Poszukaj ich także w bibliotece - w moim mieście w czyteli znajdują się prenumeraty Chipa, PC Worlda, Internetu i wszystkie płyty jakie załączane sa do tych magazynów, można wypożyczyć. android Link Zgłoś
Gość: gza Re: adobe programów graficznych IP: 62.233.128.* 19.10.01, 09:57 Sorka, dalej mi ciezko uwierzyc w twoje wyjasnienia, sam nie wiem dlaczego. Link Zgłoś
Gość: jacek Re: adobe programów graficznych IP: *.org 19.10.01, 18:49 Mozesz podac liink do Photoshop? Link Zgłoś
pablogal Re: adobe programów graficznych 12.10.01, 12:42 Gość portalu: (...) napisał(a): > angielskie czy polskie? najlepie angielskie ale acrobata już znalaałem poszukuje teraz corela i photoshopa 5.5 Link Zgłoś