Gość: edek IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.03.06, 01:42 prosze o pomoc... czy gdy skasuje historie , w histori ona jest gdzies jeszcze zapisana? Link Zgłoś Obserwuj wątek
pyrcia86 Re: historia 09.03.06, 14:57 jesli skasdujesz i wyczysoisz wsyztsko to nigdzie juz to nie zostaje Link Zgłoś
neder Re: historia 09.03.06, 19:24 zależy o jakiej historii piszesz. jesli o odwiedzanych stronach to jak najbardziej jest to zapisane jeszcze w innym pliku. pzdr Link Zgłoś
Gość: Boogy Re: historia IP: *.net24.prv / 195.205.23.* 09.03.06, 19:30 Jak piszesz "to jak najbardziej jest to zapisane jeszcze w innym pliku" to byłbyś łaskaw może jeszcze napisać w jak pliku.Sama informacja że jest zapisana nie jest zbyt pomocna.Chodzi ci o plik .dat?Czy jaki?pozdro Link Zgłoś
neder Re: historia 09.03.06, 19:33 ByłABYM łaskawA. Było o tym mnóstwo razy na forum dlatego nie pisałAM. Wyszukiwarka działa. A nie chciało mi się rozpisywać bo nie wiem czy o ta historię chodzi. Chodzi mi np. o plik index.dat. Tylko proszę, nie pytaj jak ten plik otworzyć. Pisałam wiele razy (a jak nie ja to ktoś inny). pzdr Link Zgłoś