Gość: Conrado IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.02, 20:14 Witam! Opłaca się zainstalować Mozille 1.2.1 PL pod mojego winszita 98 SE ? (obecnie mam IE 6.0 ) Co zyskam, a co stracę ? :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ceti Re: Mozilla pod Win98SE - opłaca się ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.02, 20:37 nic nie stracisz, a zyskasz wiele. na przyklad stabilne, bezproblemowe surfowanie :) Link Zgłoś
da.killa Re: Mozilla pod Win98SE - opłaca się ? 05.12.02, 21:15 Gość portalu: ceti napisał(a): > nic nie stracisz, a zyskasz wiele. na przyklad stabilne, > bezproblemowe surfowanie :) Nie tylko bezproblemow, ale i po prostu wygodniejsze. Panele (tabs), gesty, łatwo dodawane rozszeżenia... po prostu przyjemnie tego używać. Link Zgłoś
Gość: Conrado Re: Mozilla pod Win98SE - opłaca się ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.02, 22:19 OK, namówiliście mnie. Zainstaluję, spróbuję ;-) Link Zgłoś
Gość: grzesi Taka drobna uwaga... IP: *.visp.energis.pl 05.12.02, 22:34 sam używam Mozilli do surfowania. Niestety, muszę mieć zainstalowanego również IE... do kontaktów z bankiem, który nie przewiduje innej przeglądarki!!!! Czy to nie paranoja? Pozdrawiam użytkowników przeglądarek innych niż jedynie słuszna Grzegorz Link Zgłoś
Gość: blur Re: Taka drobna uwaga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 22:47 Zdradzisz sekret co to za bank ? Link Zgłoś
Gość: grzesi Citibank... IP: *.visp.energis.pl 06.12.02, 22:39 i jeszcze ten komunikat, że w celu lepszego zabezpieczenia danych używają IE... śmieszne czy już żałosne? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kell Re: Taka drobna uwaga... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.12.02, 23:33 zmien bank. problem jest pewnie jak zawsze w tym, ze bank korzysta z kiepskiej java vm microsoftu zamiast ze standardowej sun-a. mozna jakos zmusic mozille na win by korzystala z jvm microsoftu? Link Zgłoś
Gość: grzesi Ba... ma on dla mnie jednak też i zalety (bank) /b IP: *.visp.energis.pl 06.12.02, 22:41 Link Zgłoś
Gość: kell Re: Ba... ma on dla mnie jednak też i zalety (ban IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.02, 00:14 tylko tez zastanawiam sie jak bezpieczne sa pieniadze w banku ktorego informatycy nie potrafia napisac porzadnego appletu do online banking.. brrrrr Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Mozilla pod Win98SE - opłaca się ? IP: *.wro.vectranet.pl 07.12.02, 00:15 Ja bym się nie zastanawial Link Zgłoś
Gość: Conrado Zainstalowałem ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.02, 00:28 Zainstalowałem i jestem zadowolony :D Link Zgłoś
silence10 Re: Zainstalowałem ! 09.12.02, 19:01 Ja mam Mozille. Chodzi trochę wolno, ale to wina mojego kompa ;)... Link Zgłoś
Gość: pepo wymagania ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.02, 19:07 Czy to znaczy ze ma ona jakieś szczegolne wymagania? Link Zgłoś