Dodaj do ulubionych

odtwarzanie filmów DVD

IP: 193.110.121.* 07.12.02, 14:02
Mam problem z oglądaniem filmów DVD. Podczas odtwarzania, po około 45 min.
obraz zatrzymuje się (coś jakby pauza) i komputer restartuje się. Jest to
troszkę wkurzajęce jak muszę ponownie uruchomić wszystko, przewinąć na
odpowiedni fragment filmu i dopiero oglądać dalej. A jak film trwa 2h, to
trzy razy restart. Szlag mnie trafia. Przy odtwarzaniu filmów Divx nic
takiego sie nie dzieje.
Mój komp.
płyta MSI KT4
Athlon 1.8 xp
karta gr. GeForce 4 Mx440

Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: odtwarzanie filmów DVD IP: *.27-151.libero.it 08.12.02, 23:11
      Na 90% jest to program, ktorego uzywasz do odtwarzania DVD. Jak masz legalny
      to przeinstaluj, jak masz spiracony to spirac sobie jakis inny, albo sciagnij
      MicroDVD, ktory jest za darmo i dziala calkiem niezle. Jesli nie jest to wina
      programu to byc moze drajwera do stacji DVD, systemu, albo samej stacji.
    • Gość: macek napisy dialogowe na DVD- pomocy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.12.02, 23:16
      Czy można zmieniać wielkość napisów dialogowych na filmach DVD, próbowałem na
      różne sposoby - bez efektu
      • franzmaurer Re: napisy dialogowe na DVD- pomocy 08.12.02, 23:55
        Gość portalu: macek napisał(a):

> Czy można zmieniać wielkość napisów dialogowych na filmach DVD, próbowałem na
        > różne sposoby - bez efektu

Jakiego programu uzywasz do ogladania?? Raczej powinno byc gdzies w opcjach
        • Gość: macek Re: napisy dialogowe na DVD- pomocy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.12.02, 00:06
          franzmaurer napisał:

> Gość portalu: macek napisał(a):
          >
          > > Czy można zmieniać wielkość napisów dialogowych na filmach DVD, próbowałem
          > na
          > > różne sposoby - bez efektu
          >
          > Jakiego programu uzywasz do ogladania?? Raczej powinno byc gdzies w opcjach
          >

W sprawach techniczno-komputerowych jestem ( jeszcze ) kompletnym laikiem, ale
          jeśli chodzi o program, o który pytasz to chyba Power DVD, a w opcjach jest
          możliwość jedynie zmiany języka. Nie ma nic co dotyczyłoby wielkości czcionki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka