Gość: tester IP: *.bredband.comhem.se 20.04.06, 21:27 Zapraszam do sprawdzenia swojej wiedzy w tescie wiedzy komputerowej umieszczonym na computers.artchemistry.com/logowanie/testintro.php Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dziedzic Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:11 Mój wynik 57%. Myślałem, ze lepiej mi pojdzie w przypadku Windows, niestety duzo pytan dotyczylo starszych systemow np. Windows 95 i Me. Pytania odwolujace w znacznej mierze do rejstru systemu. Linuks, Unix i programowanie nie sa moja mocna strona, nie sa w sumei rzadna.. Test przydlugi, 225 pytan w 9 kategoriach.. rozwiazanie go zajelo mi chyba okolo godzinki przy piwku i trawce. Jutro sprobuje raz jeszcze dla porownania rano jak wstane. Ogolnie polecam tym ktorzy chieliby sie sprawdzic i zferyfikowac swoje poglady na temat wlasne wiedzy. Link Zgłoś
Gość: stolec Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:18 to ja mialem 56%:P ale niektórych pytan juz mi sie nie chcialo nawet czytac Link Zgłoś
Gość: p2p Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.acn.waw.pl 20.04.06, 23:41 68% - czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia gdzie popelnilo sie bledy? Link Zgłoś
tswiercz Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 00:52 ale te pytania są źle ułożone jak chociażby to: 19. Biblioteka łączona dynamicznie to plik: .dll, .ocx, .dat, .lib. wszystko fajnie, ale nie napisali jaki to system i co to wogole ma z softwarem wspólnego... Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 09:41 73% .... musle ze moglo byc lepiej ;) Link Zgłoś
gray Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 11:48 dużo spamu się dostaje po tej rejestracji? Link Zgłoś
Gość: gadzinowki 4-1 Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:07 email jest potrzebny tylko w przypadku gdy zapomnisz haslo a wiec... Link Zgłoś
user0001 Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 12:53 Grayu, to Ty zaglądasz na konta używane do rejestracji? Link Zgłoś