Dodaj do ulubionych

Test Wiedzy Komputerowej

IP: *.bredband.comhem.se 20.04.06, 21:27
Zapraszam do sprawdzenia swojej wiedzy w tescie wiedzy komputerowej umieszczonym na computers.artchemistry.com/logowanie/testintro.php
Obserwuj wątek
    • Gość: dziedzic Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:11
      Mój wynik 57%.

Myślałem, ze lepiej mi pojdzie w przypadku Windows, niestety duzo pytan dotyczylo starszych systemow np. Windows 95 i Me. Pytania odwolujace w znacznej mierze do rejstru systemu.

Linuks, Unix i programowanie nie sa moja mocna strona, nie sa w sumei rzadna..

Test przydlugi, 225 pytan w 9 kategoriach.. rozwiazanie go zajelo mi chyba okolo godzinki przy piwku i trawce. Jutro sprobuje raz jeszcze dla porownania rano jak wstane. Ogolnie polecam tym ktorzy chieliby sie sprawdzic i zferyfikowac swoje poglady na temat wlasne wiedzy.
      • Gość: stolec Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:18
        to ja mialem 56%:P ale niektórych pytan juz mi sie nie chcialo nawet czytac
    • Gość: p2p Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.acn.waw.pl 20.04.06, 23:41
      68% - czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia gdzie popelnilo sie bledy?
      • tswiercz Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 00:52
        ale te pytania są źle ułożone
        jak chociażby to:
        19. Biblioteka łączona dynamicznie to plik:
        .dll,
        .ocx,
        .dat,
        .lib.
        wszystko fajnie, ale nie napisali jaki to system i co to wogole ma z softwarem
        wspólnego...
    • tiges_wiz Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 09:41
      73% ....
      musle ze moglo byc lepiej ;)
    • gray Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 11:48

dużo spamu się dostaje po tej rejestracji?
      • Gość: gadzinowki 4-1 Re: Test Wiedzy Komputerowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:07
        email jest potrzebny tylko w przypadku gdy zapomnisz haslo a wiec...
      • user0001 Re: Test Wiedzy Komputerowej 21.04.06, 12:53
        Grayu, to Ty zaglądasz na konta używane do rejestracji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka