Dodaj do ulubionych

ATI DVD Player

IP: *.ppp.eranet.pl 25.10.01, 13:51
czy wie ktos z Was skąd mogę sobie pobrać, biegałem po wielu oficjalnych
stronach nie mówiąc o ATI i ATIpokrewnych.
Miałem to cudo na Windowsach 98SE a przestawiłem sie na 2000 Pro no i nie wiem
niestety gdzie tego szukać. Może znacie jakieś dobre strony crackerów.
Pozdrówka
Obserwuj wątek
    • Gość: hawkmoon Re: ATI DVD Player IP: 192.168.253.* 25.10.01, 16:56
      12 zł w sklepie www.komputronik.pl, żal ci?
      • Gość: Fox Re: ATI DVD Player IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:55
        dzięki, nie wiedziałem gdzie szukać.
      • Gość: mikmik Re: ATI DVD Player IP: *.telenergo.pl 29.10.01, 12:47
        Gość portalu: hawkmoon napisał(a):

> 12 zł w sklepie www.komputronik.pl, żal ci?

zachęcony , też tam się udałem ale niczego nie można tam wyszukać ( czytaj ATI
        DVD Player )
        • Gość: hawkmoon Re: ATI DVD Player IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 31.10.01, 22:05
          Pozycja nr 750 w cenniku. Najłatwiej ściągnąć sobie aktualny cennik.xls. Strona
          sklepowa rzeczywiście ściąga się dość żółwio
          • mikmik Re: ATI DVD Player 02.11.01, 15:20
            OK, znalazłem ale w dalszym ciągu nie wiadomo czy działa pod Win 2000 ( brak
            jakiegokolwiek opisu )
            • Gość: hawkmoon Re: ATI DVD Player IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.11.01, 17:51
              Będzie działało. A poza tym, jeśli będziesz miał oryginalną płytkę z Ati
              playerem, to ze strony ATI będziesz mógł ściągnąć Player w wersji 4.*
              • mikmik Re: ATI DVD Player 04.11.01, 22:32
                Dzięki, o dziwo odpisał mi na maila Wojtek z komputronika z zapewnienie że
                bedzie działać w srodowisku 2000 :)))
                Jutro zamawiam
    • ten_fox Re: ATI DVD Player 12.11.01, 11:49
      Niniejszym informuje co następuje:
      Zakupiłem za radą w Komputroniku ATI NT DVD Player, bo tak dokładnie się to
      nazywało. Wedle zapewnień Waszych i mailowych nadchodzących od źródła, miało to
      chodzić na 2000. Zainstalowałem i gucio, wygenerowany komunikat po próbie
      uruchomienia odtwarzacza głosi co bym zainstalował sobie odpowiednie sterowniki.
      A poza tym wyczytałem tam o kompatybilności z systemami Win 95,98, NT ale o
      2000 nic co dało się od razu zauważyć.
      I co dalej z tym fantem robić ?!?!?!
      • Gość: hawkmoon Re: ATI DVD Player IP: 192.168.253.* 12.11.01, 18:03
        Musisz mieć odpowiednie sterowniki do karty g.
        Leżą na www.ati.com
        • ten_fox Re: ATI DVD Player 13.11.01, 09:24
          No cóż, kartę grafiki miałem zawsze ATI, więc po zmianie systemu na 2000
          zainstalowalem sobie uaktualnione sterowniki, poza tym zainstalowalem sobie tyż
          ATI MULTIMEDIA CENTRE 7.1, który miał zawierać ATI DVD Player.
          Jeszcze jedno, w jaki sposób mając ATI NT DVD Player 3 można upgrade'ować do 4
          • Gość: hawkmoon Re: ATI DVD Player IP: 192.168.253.* 19.11.01, 19:19
            Na płytce którą kupiłeś masz zapewne serial number o który prosi instalator ATI
            DVD Player 4.0, którego ściągasz ze strony ATI. Wpisujesz i już. Jeśli S/N na
            płycie nie ma... to problem.
            • mikmik Re: ATI DVD Player 23.11.01, 14:36
              Mam kartę ATI RAGE PRO AGP i odpowiednie do niej sterowniki pobrane zresztą z
              witryny ATI, cytuję "w2_rpro_5_0_2195_4018"
              a uruchomić ATI NT DVD PLAYER'a z podanych powyżej powodów nie mogę.
              I po cholerę przechodziłem na Win2000. Muszę korzystać z jakiegoś badziewia DVD
              POWER.

Pobrałem DVD PLAYER'a 4 ale nie moge go zainstalować gdyż pod koniec instalacji
              dostaję komunikat z błędem :
              "setup was unable to detect ATI hardware", nie dochodze więc do momentu w
              którym poproszony zostałbym o nr seryjny z płytki ATI DVD PLAER 3, którą
              posiadam. Możesz to sobie wyobrazić, toż to paranoja !!!!
              • Gość: hawkmoon Re: ATI DVD Player IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.11.01, 22:41
                Polecam w takim wypadku wysłanie odpowiedniego liścika do supportu ATI, niech
                się chłopaczki pomęczą :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka