Dodaj do ulubionych

Szymon Bobrowski-aktor-co do licha?

02.01.23, 21:35
To był kiedyś taki cudny facet. Nie tak znowu dawno temu. Fakt,nie oglądam telewizora,do kina nie chodzę,ale no...
Z racji choroby wykupiłam(szaleństwo u mnie) pakiet Player,żeby obejrzeć serial Chyłka. Skończyłam serię książek,chcę obadać filmy. Cielecka super,Zordon spox tylko nie mój typ,ale ten spaślak?! Nie mogę uwierzyć, że aż tak się zmienił...
Swego czasu pamiętam metamorfozę np Globisza, ale on od zawsze miał skłonności do otyłości, ale Bobrowski 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 21:39
      Od dość dawna tak ma. Podobnie młodszy przecież znacznie Tomasz Schuchardt.
      • znowuniedziela Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 21:42
        Ale tamten ma swój urok,choć też nie mój typ...
        Ale Koman fajny,choć szkoda, że szybko w tej serii zejdzie ...
    • znowuniedziela [...] 02.01.23, 21:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gorzka.gorycz Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:11
        Rozumiem, że Ty jesteś absolutnie piękna?

Szymon Bobrowski ciężko chorował, a teraz ma kłopoty ortopedyczne. Może warto najpierw sprawdzić, a potem pisać "obleśny".
        • backup_lady Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:16
          o to to, nie znam jego historii, ale poniżej wpisałam podobnie. Czasami jest też to objaw depresji: Lubaszenko, Wentworth Miller, Chris Pratt, Charlize Theron to tylko niektóre przykłady.
          Jak to łatwo komuś dowalić, jeszcze tym bardziej jak anonimowo z kanapy.
    • aqua48 Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:13
      znowuniedziela napisała:

> Swego czasu pamiętam metamorfozę np Globisza, ale on od zawsze miał skłonności
      > do otyłości,

Ale skąd, ja pamiętam Globisza z czasów młodości mej jako smukłego pięknego chłopaka. Żadnej skłonności do otyłości nie miał.
      • znowuniedziela Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:36
        Pamiętam go z czasów wczesnego Starego,piękny był, ale okrągła buzia była.
    • backup_lady Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:13
      Pewnie nikt mu nie doradził, żeby zbadał tarczyce. Powinien wpadać na ematkę.
      A na poważnie, nie wiesz czemu tak ma, może jakaś choroba, może ma gorszy okres, może inne powody. On na pewno ma lustro i widzi, jak wygląda, i wierz mi, że nikt dobrowolnie nie chce wyglądać jak gorsza wersja siebie. Pisanie o kimś, o kim wiesz prawie, że nic "obleśny spaślak" jest bardzo nie na miejscu.
      • znowuniedziela Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:38
        O,Ty na straży moralności kanapowej...
        Może to i nie jest miłe, ale piękny był,jestem zszokowana zmianą i mnie trafia, że tak wygląda...
        • bye-bye Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:43
          Ciebie trafia😂

Na zdrowie🙄
        • gorzka.gorycz Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:55
          Do lustra zajrzałaś?
    • melisananosferatu Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:22
      Ludzkie cialo sie zmienia. Czasem sie tyje, czasem chudnie. Czasem brzydnie. Starzejemy sie z kazda sekunda. Nie widze powodu do wielkiego szoku.
    • liliawodna222 Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:29
      Aż sobie wyguglałam... i nie poznałam...
    • pani_tau Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:30
      Skorzystam z okazji i polecę świetny film z Bobrowskim w jednej z głównych ról: "Na drodze".
      Majstersztyk smile.
      • melisananosferatu Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 23:02
        Dziekuje za jedyny pozytywny aspekt tego durnego watku!
    • kaki11 Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 22:45
      Dawno go nie widziałam w żadnej roli i faktycznie jak teraz wygooglałam zdjęcia to zmiana dość spora . Pamiętam go jeszcze z zdecydowanie lepszych czasów, i teraz nie wygląda najlepiej sad ale też nie śledzę go i nie mam pojęcia z czego to może wynikać - może jakaś choroba mu się przyplątała?.
    • mandre_polo Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 23:05
      Wg mnie szaleństwem jest przeczytać serię z Chyłka. Jeden tom starczy
      • emateczka Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 07:33
        To samo miałam napisać 😂
      • princy-mincy Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 15:01
        To samo chcialam napisac, ja nawet jednego tomu nie zmeczylam!
    • migafka357 Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 23:22
      Wielbię Szymona Bobrowskiego od lat i nadal mi się podoba, w takiej większej wersji też.
      • melisananosferatu Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 02.01.23, 23:27
        Bardzo lubie jego glos. W ogole fajny facet niezaleznie od rozmiaru.
        • fogito Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 06:44
          Dokladnie. Bardzo fajny człowiek w życiu prywatnym.
      • angazetka Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 14:07
        Ja to mam z Schuchardtem. Lubię człowieka, aktora, podoba mi się dalej (tak, podobał mi się roztyty i z wąsem w "Wielkiej wodzie") - a rozmiar... No cóż. Rzecz zmienna.
        • sumire Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 14:26
          Też tak z nim mam 🙂 A pamiętam go jeszcze z Teatru Jaracza, takie młode bożyszcze wpatrzonych w niego widzek... Kibicuję mu bardzo; fajnie, że ostatnio strach otworzyć lodówkę, żeby Schuchardt z niej nie wyjrzał - zasłużył na to. I niezmiennie coś w sobie ma 🙂
    • konsta-is-me Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 00:34
      E tam, zestarzał się, po prostu.
    • mimfa Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 06:53
      Bo wygląd jest najważniejszy prawda? Wygląda jak wyglądał, po prostu przytył.Swoją drogą nad znajomym ok 50, który przytył, też byś tak załamywała ręce?
    • rosapulchra-0 Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 07:03
      Chorował na raka.
    • bazia_morska Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 07:48
      Znowuniedziela nigdy się nie spotkała z fatshsmingiem. To była kuedyś taka cudna babka, a nie, czekaj.
      • bazia_morska Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 07:50
        *kiedyś
    • conena Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 09:04
      grubi mają o tyle fajnie, że mają opcję schudnięcia, dla ciebie już nie ma żadnej nadziei.

spaślak to był ten gość, co śpiewał somwhere over the rainbow. Bobrowski wygląda jak przeciętny pięćdziesięcioletni polak.
      • simply_z Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 09:44
        Wlasnie tak wyglada, jak typowy Polak po 50-tce. Slowianskie rysy u mezczyzn czesto tak wlasnie wygladaja.
    • borsuczyca.klusek Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 09:54
      Nie rozumiem dlaczego ten wątek wisi od wczoraj a wszystkie o J. Racewicz lecą z prędkością światła na oślą 🙄
      • alpepe Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 10:05
        No właśnie, tym bardziej, że R. wygląda jak Petarda.
    • sumire Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 10:06
      Nic do licha, ludzie się zmieniają z wiekiem, czasami chorują, aktorów też to dotyka. A żeby było śmieszniej, bywa tak, że zawodowo rozkwitają właśnie wtedy, gdy przestają być cudni i powabni. Przykłady można mnożyć.
    • dni_minione Re: Szymon Bobrowski-aktor-co do licha? 03.01.23, 14:03
      Bobrowski jest bardzo podobny (nawet z "fryzury", ale też oczy i układ twarzy) do mojej dawnej miłości podstawówkowej. 15 lat temu spotkałam się z tym moim kolegą po latach i był absolutnie zjawiskowy, również z sylwetki, bo coś trenował. A dziś to gość zbliżający się do (na oko) 140 kg, jeszcze większy niż Szymon. Jak sobie teraz aktora wygooglałam, to moja pierwsza myśl to było: Adaś? Widać podobne chłopy tyją podobnie. No szkoda.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka