Gość: asia IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.07.06, 22:08 Nie raz jak próbuję otworzyć jakąś stronę to pojawia mi się właśnie taki komunikat:/ Co on oznacza i co zrobić, by stony zaczęły się otwierać Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: fuck the duck! Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.server.ntli.net 09.07.06, 22:24 ustaw odpowiednio swojego firewalla Kerio ;-) Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.07.06, 22:30 czy mogłabym prosić o podpowiedź:) Odpowiednio- czyli jak? Link Zgłoś
przerach Re: "Ad blocked here by KPF" 09.07.06, 22:38 Gość portalu: asia napisał(a): > czy mogłabym prosić o podpowiedź:) Odpowiednio- czyli jak? WWW/Blokowanie Myślę jednak, że nie chodzi o reklamy - to raczej (na tej samej zakładce) 'Zawartość stron WWW' - wszystkie trzy pozycje powinny być puste (nie zaznaczone). Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.07.06, 22:48 w zawartości stron www wszystkie trzy pozycje są puste wygląda to tak: enable web filtering- zaznaczone block advertisements- zaznaczone block pop-up and pop-under windows- zaznaczone temporarily override by pressing down the ctrl- zaznaczone block javascripts- NIEzaznaczone block VBSscripts- NIEzaznaczone block activeX- NIEzaznaczone może to o coś innego chodzi:/ Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.07.06, 22:51 dodam że chodzi mi o e-mula Link Zgłoś
neder Re: "Ad blocked here by KPF" 09.07.06, 22:58 o jakiego emula? pisałaś o stronach? więc o co chodzi? Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.07.06, 23:01 Chodzi i o emula i o strony www. np. www.cars.com :) z tej stronki bardzo często mój facio korzysta i nie uśmiecha mu się to teraz, ja natomiast z emula korzystam Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.07.06, 23:07 Odznaczyłam "enable web filtering" i teraz już działa emulek (ale czy dobrze zrobiłam to nie wiem) proszę o opinię na temat mojego postępku Link Zgłoś
przerach Re: "Ad blocked here by KPF" 09.07.06, 23:13 Jeśli działa O.K., to dobrze, ale przygotuj się na ustawiczne wyskakiwanie reklam i pop-up'ów. Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.phlapa.east.verizon.net 09.07.06, 23:18 Dzięki za podpowiedzi:) Po zakończeniu pracy emula włączę spowrotem:) Link Zgłoś
przerach Re: "Ad blocked here by KPF" 09.07.06, 23:19 Gość portalu: asia napisał(a): > Chodzi i o emula i o strony www. np. www.cars.com Akurat ta strona na ustawieniach Kerio, o których pisałem (i które miałaś) otwiera się bez przeszkód (Opera 9). Link Zgłoś
Gość: asia Re: "Ad blocked here by KPF" IP: *.phlapa.east.verizon.net 10.07.06, 01:20 Akurat nie otwierała się cała i nie można było wybrać marki i rodzaju auta bo wyświetlał się taki właśnie komunikat :D Link Zgłoś