Gość: marta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.06, 21:48 Czy jest taki program ktorym mozna by bylo robic prezentacje zdjec ktore pozniej bedzie sie ogladalo na stacjonarnym odtwarzaczu dvd? Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Re: Program do zdjec 17.07.06, 19:41 Nie wiem, czy dobrze zgaduję o co Ci chodzi... zrób galerię programem IrfanView i zgraj ją na płytkę DVD... Jest tam zdaje się opcja "slide show" i zdjęcia mogą się pewnie zmieniać "same"... Nie korzystałam jeszcze z tej funkcji. Irfana znajdziesz w polskiej wersji, wpisz w google Link Zgłoś
Gość: marta Re: Program do zdjec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.06, 20:39 a moze ktos ma inny pomysl? Link Zgłoś
Gość: marta Re: Program do zdjec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.06, 21:37 ale czy oby na pewno tym programem zrobie prezentacje i nagram ja na plyte w formacie vcd albo dvd aby moc ta prezentacje odtwarzac na stacjonarnym dvd? Link Zgłoś
alex2222 Re: Program do zdjec 18.07.06, 23:07 tak,zresztą przetestuj sobie po prostu i sama zobaczysz czy Ci się podoba. jest tam taka funkcja: "upominkowy dysk CD"-to chyba to o co Ci chodzi. tutaj poczytasz więcej i ściągniesz: picasa.google.pl/ Link Zgłoś
wikul Re: Program do zdjec 19.07.06, 00:13 Gość portalu: marta napisał(a): > Czy jest taki program ktorym mozna by bylo robic prezentacje zdjec ktore > pozniej bedzie sie ogladalo na stacjonarnym odtwarzaczu dvd? Jest pełno takich programów które mozesz znaleźć np.na stronach czasopism komputerowych ale wystarczy że nagrasz zdjecia na płyte w jednym lub wielu folderach i pójdzie. Odtwarzacz odtworzy co chcesz. Od tego jest. Próbowałem. Link Zgłoś
Gość: Fotka Re: Program do zdjec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.06, 10:18 Potwierdzam! :-) Link Zgłoś