ptanczyk 22.07.06, 23:10 pojawia mi sie taki komunikat jak otwieram pewne strony ,nie pomaga format, Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:12 Masz zablokowane wyskakujące okienka pop up w przeglądarce nie napisałeś jaki system posiadasz i jakaprzeglądarke...domyślnie jest to opcja w serwis packu2 pood xpka:) Link Zgłoś
Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:13 Znaczy sie ta blokada jest włączona w servis packu 2:) Link Zgłoś
ptanczyk Re: pop up window was blocked 22.07.06, 23:19 mam windows xp i internet explorer, a mozesz mnie poprowadzic krok po kroku jak to zrobic ? Link Zgłoś
Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:29 Wioesz co narazie obejdźmy problem nie likwidując go:) Zainstaluj sobie przeglądarke firefox...najlepsza jak narazie korzystam z niej od roku i nie mam żadnego problemu jest znacznie szybsza od internet explorer....więc jak zainstalujesz problem powinien zniknąć...i co najwarzniejsze firefox nie przyswaja tak wirusów jak internet explorer...więc zainstaluj firefox i zobaczymy czy bedzie to samo jeżeli tak to pogrzebiemy w systemie:)pozdrawiam:) Link Zgłoś
Gość: Break39 Re: pop up window was blocked IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:34 W Eksplorerze Narzędzia -> Blokowanie wyskakujących okienek -> wyłącz blokowanie wyskakujących okienek Ewentualnie opcje mogą brzmieć po anglielsku Link Zgłoś
Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:40 Gość portalu: Break39 napisał(a): > W Eksplorerze > Narzędzia -> Blokowanie wyskakujących okienek -> wyłącz blokowanie > wyskakujących okienek > Ewentualnie opcje mogą brzmieć po anglielsku Tak więc widzisz wybór już masz:) hehe ale ja i tak zainstalowałbym firefoxa :)pozdrawiam:) Link Zgłoś
ptanczyk Re: pop up window was blocked 22.07.06, 23:53 wchodze w narzedzia ale nie widze zadnych blokowan okienek,gdzie to jest ?? wiec napiszcie bo ja nie moge tego znalezc, a tak poza tym to zainstalowalem firfoxa i to wszystko chodzi ale chcialbym zobaczyc w explorerze Link Zgłoś
Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 23.07.06, 00:55 ptanczyk napisał: > wchodze w narzedzia ale nie widze zadnych blokowan okienek,gdzie to jest ?? > wiec napiszcie bo ja nie moge tego znalezc, > > > > a tak poza tym to zainstalowalem firfoxa i to wszystko chodzi ale chcialbym > zobaczyc w explorerze Jak to ktoś kiedyś napisał ciekawość to pierwszy stopień do piekła:) hehe swoją drogą nie znam na tyle ie żebym mógł ci coś doradzić ale poszukaj coś w googlach napewno coś na ten temat jest:) Link Zgłoś