Dodaj do ulubionych

pop up window was blocked

22.07.06, 23:10
pojawia mi sie taki komunikat jak otwieram pewne strony ,nie pomaga format,
Obserwuj wątek
    • Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:12
      Masz zablokowane wyskakujące okienka pop up w przeglądarce nie napisałeś jaki
      system posiadasz i jakaprzeglądarke...domyślnie jest to opcja w serwis packu2
      pood xpka:)
      • Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:13
        Znaczy sie ta blokada jest włączona w servis packu 2:)
        • ptanczyk Re: pop up window was blocked 22.07.06, 23:19
          mam windows xp i internet explorer,
          a mozesz mnie poprowadzic krok po kroku jak to zrobic ?
          • Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:29
            Wioesz co narazie obejdźmy problem nie likwidując go:) Zainstaluj sobie
            przeglądarke firefox...najlepsza jak narazie korzystam z niej od roku i nie mam
            żadnego problemu jest znacznie szybsza od internet explorer....więc jak
            zainstalujesz problem powinien zniknąć...i co najwarzniejsze firefox nie
            przyswaja tak wirusów jak internet explorer...więc zainstaluj firefox i
            zobaczymy czy bedzie to samo jeżeli tak to pogrzebiemy w systemie:)pozdrawiam:)
            • Gość: Break39 Re: pop up window was blocked IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:34
              W Eksplorerze
              Narzędzia -> Blokowanie wyskakujących okienek -> wyłącz blokowanie
              wyskakujących okienek
              Ewentualnie opcje mogą brzmieć po anglielsku
              • Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:40
                Gość portalu: Break39 napisał(a):

> W Eksplorerze
                > Narzędzia -> Blokowanie wyskakujących okienek -> wyłącz blokowanie
                > wyskakujących okienek
                > Ewentualnie opcje mogą brzmieć po anglielsku

Tak więc widzisz wybór już masz:) hehe ale ja i tak zainstalowałbym firefoxa
                :)pozdrawiam:)
                • ptanczyk Re: pop up window was blocked 22.07.06, 23:53
                  wchodze w narzedzia ale nie widze zadnych blokowan okienek,gdzie to jest ??
                  wiec napiszcie bo ja nie moge tego znalezc,

a tak poza tym to zainstalowalem firfoxa i to wszystko chodzi ale chcialbym
                  zobaczyc w explorerze
                  • Gość: Centrum Techniki Re: pop up window was blocked IP: *.tktelekom.pl 23.07.06, 00:55
                    ptanczyk napisał:

> wchodze w narzedzia ale nie widze zadnych blokowan okienek,gdzie to jest ??
                    > wiec napiszcie bo ja nie moge tego znalezc,
                    >
                    >
                    >
                    > a tak poza tym to zainstalowalem firfoxa i to wszystko chodzi ale chcialbym
                    > zobaczyc w explorerze
                    Jak to ktoś kiedyś napisał ciekawość to pierwszy stopień do piekła:) hehe swoją
                    drogą nie znam na tyle ie żebym mógł ci coś doradzić ale poszukaj coś w
                    googlach napewno coś na ten temat jest:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka