Gość: elwira IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 15:12 Czy Norton Antivurus posiada jakieś wtyczki do The Bat? Przekopałam i stronę Symantec, i The Bat i polskie stronki i nic nie znalazłam. Czy jestem skazana na Outlooka? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: iwona Re: NAV a The Bat? IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.02.03, 21:46 W The Bat (od ver.1.60): Opcje | Zabezpieczenia antywirusowe są do zaznaczenia opcje: Sprawdzaj załączniki przed ich otwarciem w programie The Bat! lub Sprawdzaj załączniki przed ich zapisem na dysk Link Zgłoś
elpooho Re: NAV a The Bat? 10.02.03, 23:10 NAV 2002 z Batem 1.6 wspolpracuje bez najmniejszych problemow Link Zgłoś
octave Re: NAV a The Bat? 12.02.03, 03:24 No, z tym bez problemów... Czasem się zacina. Ale rada na to - wyłaczyć w NAV "sprawdzanie poczty wychodzącej". Przy sprawnym NAV i sprawdzaniu dysku regularnie nie powinno to mieć znaczenia. Ty wirusa nie wyślesz. A wysyłanie poczty będzie łatwiejsze i bez zacięć. "Sprawdzanie przychodzącej" oczywiście _włączone_. Ale urok w tym, że BAT i NAV rzeczywiście współgrają bez wtyczek. Link Zgłoś