cykunia 02.08.06, 15:44 Czy to normalne, jeśli w laserowej myszce kursor sam się przesuwa , a myszka spoczywa nieruchomo ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: karzeł Re: Wędrujący kursor. IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.06, 15:48 nie wiem jak w 'laserowej', ale w optycznej zdarza się, nie wiem od czego to zależy, pewnie sterownik. Ale głupie uczucie, nie? Link Zgłoś
gluby Re: Wędrujący kursor. 02.08.06, 16:11 no mi tez sie zdarza:) mam wrazeine ze ktosc ei wlamal i sie bawi moja myszka;d Link Zgłoś
Gość: Mouzes Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:30 Gość portalu: karzeł napisał(a): > nie wiem jak w 'laserowej', ale w optycznej zdarza się, nie wiem od czego to > zależy Moim myszom optycznym jeszcze takie cuda nie zdarzały się a używam ich od kilku lat. :) Link Zgłoś
kell99 Re: Wędrujący kursor. 02.08.06, 17:34 Bo my mamy proste biurka i sie myszki same nie zsuwaja;) Nie ma to jak Logitech;) A programy dodawane do myszki to chyba samobojcy instaluja, programy uzytkowe od logitecha to jeden wielki smietnik. Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:36 Gość portalu: Mouzes napisał(a): > Moim myszom optycznym jeszcze takie cuda nie zdarzały się a używam ich od kilku lat. :) A jakiej to firmy ta mysza ? Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:35 Gość portalu: karzeł napisał(a): > nie wiem jak w 'laserowej', ale w optycznej zdarza się, nie wiem od czego to > zależy, pewnie sterownik. Ale głupie uczucie, nie? A jakiej to firmy ta mysza ? Link Zgłoś
rozsadna_maniaczka_civica Re: Wędrujący kursor. 02.08.06, 22:13 Odkąd mam optyczną - też to zauważyłam;-) Rzadko, ale jednak. Ale bardziej irytuje, gdy się światełko miga, kiedy mysz (częściowo przezroczysta) przechodzi w tryb "czuwania" po dłuższej chwili nic nie robienia nią:))) Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:36 rozsadna_maniaczka_civica napisała: > Odkąd mam optyczną - też to zauważyłam;-) A jakiej to firmy ta mysza ??? Link Zgłoś
Gość: Romcio Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:33 Dziwne rzeczy tu opisujecie z tymi optycznymi myszami ! :( Moja nigdy tak się nie wścieka a mam ją 2 lata. Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:37 Gość portalu: Romcio napisał(a): > Dziwne rzeczy tu opisujecie z tymi optycznymi myszami ! :( > > Moja nigdy tak się nie wścieka a mam ją 2 lata. A jakiej firmy ta mysza ??? Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:34 cykunia napisała: > Czy to normalne, jeśli w laserowej myszce kursor sam się przesuwa , a myszka > spoczywa nieruchomo ? A jakiej firmy ta mysza ? Link Zgłoś
cykunia Re: Wędrujący kursor. 03.08.06, 08:48 Gość portalu: Kamil napisał(a): > A jakiej firmy ta mysza ? Manta Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:48 cykunia napisała: > Manta I już wiemy jak przyczyna ! Manta to BADZIEWIE ! :) Link Zgłoś
gluby Re: Wędrujący kursor. 03.08.06, 08:57 Kamil zadajesz te same pytanoia plyta ci sie zaciela? Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:53 gluby napisał: > Kamil zadajesz te same pytanoia plyta ci sie zaciela? Chcę tylko dociec przyczyny tych anomalii myszowych ! :) Jedno już wiem: MANTA to badziwie i stąd te wariacje myszy. :D Czekam na resztę - przyznajcie się szczerze, że używacie badziewnych myszy - najtańszych jakie były w sklepie - i macie już odpowiedź co do przyczyny wariowania mysz. Tania mysz robi co chce ! ;D Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:54 gluby napisał: > aha a firma trust? TRUST ? ...badziewie ! Link Zgłoś
Gość: souls_hunter Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:03 Moj optyczny Inland tez tak czasem (powiedzmy nawet dosc czesto) robi. Czasem kursor gwaltownie ucieka w rog ekranu i nie da sie go sciagnac w inne miejsce. Wystarczy jednak walnac mysza o biorko i wszystko wraca do normy hmmm Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wędrujący kursor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:57 Gość portalu: souls_hunter napisał(a): > Moj optyczny Inland Inland ? To dopiero BADZIEWIE !!! ...i w dodatku lokalne, amerykańskie. :( Link Zgłoś
Gość: Kamil Wędrujący kursor w badziewiu ! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:09 Moja mowa jest krótka. Jak mysza to tylko LOGITECH i ta firma robi normalne myszy do komputerów a nie badziewie. Dla graczy jest jeszcze specjalistyczna firma RAZER ze swoimi myszami. Reszta to badziewie i nie dziwcie się, że wam te myszy wariują. :) PS. Microsoft też robi dobre myszy. Link Zgłoś