Gość: seba IP: *.centertel.pl 05.08.06, 09:51 witam, na codzień używam Firefoxa, od czasu do czasu musze użyć IE (by np zrobić aktualizacje Windowsa) no i... IE po wczytaniu strony po jakiś 20 sekundach wyłacza się. O co chodzi?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gluby Re: Internet Explorer sam się wyłącza.... 05.08.06, 13:02 moze jaksic moze wirus a najpoeij to p[rzeinstaluj od nowa Link Zgłoś
gluby Re: Internet Explorer sam się wyłącza.... 05.08.06, 13:02 sorki za literowke , najlepiej to przeinstaluj od nowa Link Zgłoś
Gość: jfk Re: Internet Explorer sam się wyłącza.... IP: *.tvgawex.pl 06.08.06, 10:15 jest taka wtyczka co umożliwia otwarcie ie jako zakładkę firefox'a mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/nawigacja_na_stronach/ie_tab A jeśli chodzi o ie to usuń go całkowicie programem Xplite i po restarcie zainstaluj go ponownie używając tego samego programu. Spowoduje to zainstalowanie "oryginalnego" ie bez aktualizacji. Uważam iż istalowanie wszystkich łatek i aktualizacji ma sens tylko wtedy jeśli naszego komputera nie chroni dobry anty wirus i firewall. Ciągłe łatanie systemu zmniejsza jego stabilność i szybkośc działania a przy okazji pochłania coraz większą przestrzeń na dysku. Osobiście używam xp pro, którego zainstalowałem wkrótce po jego premierze w Polsce, usunąłem zbędne pierdoły i zainstalowałem w późniejszym terminie tylko sp1. System więc dziąła stabilnie i szybko od kilku już lat, folder windows zajmuje poniżej 880 mega a ochroną od niedawna zajmuje sie Kaspersky Internet Security, poprzednio był to Kaspersky anti-virus wraz z kaspersky anti-hacker (od samego początku). Link Zgłoś