Dodaj do ulubionych

problemy z dzwiekiem

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.08.06, 14:29
Nie wiem o co chodzi, ale na kompie nie mam dzwieku...tzn. inaczej słucham
muzyki, ogladam filmy i wszystko jest ok, ale jak juz wchodze na youtube.com,
czy myspace, czy inne strony ze smiesznymi filamami to dzwieku nie ma.

Nie wiem co mam poprzestawiac???
Pomocy:)
Obserwuj wątek
    • kris_75_to_gd Re: problemy z dzwiekiem 07.08.06, 12:59
      a jakiej przeglądarki używasz? internet EXPL, opera, firefox,
      jak wogóle do tego doszło? było instalowane coś? jakieś zmiany konfiguracji?
      wywalałeś jakiś "bezpłatny" odtwarzacz albo wtyczkę bo wkurzały cię reklamy,
      skanowałeś antywirusowo i przeciwszpiegowsko? kładłeś coś na klawiaturze albo
      przypadkiem wcisnęły się jakieś klawisze? kto oprócz ciebie ma dostęp do kompa,
      mam nadzieję że "pomoc zdalna windows" "zdalny pulpit" i inne wrota do przejęcia
      kontroli nad twoim kompem są zamknięte, czy za pomocą innej przeglądarki jest
      tak samo?, - każdy szczegół sprzed awarii który odbiega od "zwykłego codziennego
      użytkowania" ma znaczenie - nawet z pozoru najbardziej prozaiczny i nieważny !

nastraszyłem? to teraz dobra wiadomość: problem ogranicza się do obszaru styku
      "przeglądarka - odtwarzacz dźwięku" i to zdaje się konkretnego rodzaju dźwięku
      zatem zanim zaczniesz spisywać te szczegóły i wpisywać je na forum sprawdź czy
      nie wyciszono jakiegoś rodzaju dźwięku: po prawej stronie na dole (na pasku)
      znajdź ikonę głośnika kliknij PRAWYM - "rządzącym" klawiszem myszy (lewym jeśli
      mysz skonfigurowana da leworęcznych) na ikonę głośnika - teraz lewym "zwykłym"
      klawiszem wyierz "ustaw właśiwośi audio" - wybierz "głośność" > "zaawansowane"
      - tutaj upewnij się że żaden z suwaków NIE jest przesunięty do samego dołu i że
      nigdzie NIE MA parafki przy "wycisz"
    • kris_75_to_gd Re: problemy z dzwiekiem 07.08.06, 13:13
      po drugie proponuję sprawdzić inną przeglądarkę - zainstaluj ją jeśli nie masz
      firefox - stąd: www.mozilla-europe.org/pl/products/
      opera - stąd: operapl.net/pobierz/
      internet explorera masz zapewne z systemem
      (nie wiem czy linki prawidłowo się wstawiły - w razie czego skopiuj je i wstaw
      bezpośrednio w okno adresu - albo po prostu przepisz i "enter")
      &&& pozdrawiam !
      /kris/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka