iryda-1 17.08.10, 09:39 Temat wątku nasunął mi się po ostatnich zajściach z krzyżem i wypowiedziach prezesa PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 09:46 w niebyt...ten kraj jest niewygodny bo leży na drodze z Niemiec do Rosji musi być przez to słaby,dlatego sa rządy PO by żyło się lepiej sąsiadom Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 19:12 Słyszałem i czytałem wypowiedzi w podobnym tonie. Zgadniesz gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 21:40 tw_wielgus napisał: > Słyszałem i czytałem wypowiedzi w podobnym tonie. > Zgadniesz gdzie -----Pewnie na forum radomskim.Jak ci nie odpowiada to nie odpisuj.Pa!!przyszły obywatelu Najjaśniejszej RP.(IV i ...} Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 18:58 Pochwalony kumie, gdzie idziecie?" - "Na wieki wieków, do karczmy" Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 19:09 iryda-1 napisał: > Temat wątku nasunął mi się po ostatnich zajściach z krzyżem i wypowiedziach pre > zesa PiS-u. Prosto do neoliberalizmu . Nie myl prosze liberalizmu i neoliberalizmu z PO . Prezes PiS-u i jego pryncypalowie z krk prosili i prosza Polki i Polakow o taka droge........ swoim zachowaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 19:12 Ale nie czynią tego świadomie. O ile to w jakikolwiek sposób może ich uspawiedliwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mm-18 Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 21:46 Teraz już wiadomo - do gó...anego finału. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_czlowiek1.1 Po wyPOwiedziach PalikoTusKomorowskiego, wychodzi 17.08.10, 21:53 iryda-1 napisał: Quo Vadis Polsko? ---> z szamba w jakie oni ją wciągają! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni.pl Jakie stanowisko panstwowe 17.08.10, 21:55 piastuje aktualnie prezes PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Quo Vadis Polsko i Prezesie PiS-U.??? 17.08.10, 22:26 To było moje pytanie zadane w wątku ,wyjaśniam że ja nie jestem zwolennikiem żadnej partii( o co mnie posądzają ) ,jestem Polakiem pamiętającym okres okupacji i zniewolenia powojennego.Mam swoje poglądy i oceny które mogę tu na forum poruszać czy się komu podoba czy też nie.Mamy demokrację ale jaka ona jest to już inna sprawa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Quo Vadis Polsko i Prezesie PiS-U.??? 22.08.10, 14:52 to dlaczego zachowujesz się jak gó...arz i takież pytania zadjesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_syndyk_iv_rp Re: Quo Vadis Polsko? 17.08.10, 22:33 iryda-1 napisał: > Temat wątku nasunął mi się po ostatnich zajściach z krzyżem i wypowiedziach pre > zesa PiS-u. To on ma coś w tej sprawie do powiedzenia? Został skutecznie odcięty od możliwości sterowania Polską i ma nomen omen gó... do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Quo Vadis Polsko? 18.08.10, 09:21 Jak został odcięty a łga przed kamerami TVP jak najęty o wszystkim i o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala_z_po wskaż złodzieja a on cię zniszczy polskimi sądami 18.08.10, 10:53 i abwerą. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala_z_po Polska stoi w miejscu.To dobrze.Jedynie zamorzeni 18.08.10, 14:49 z domu prą na żłób. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Polska stoi w miejscu.To dobrze.Jedynie zamor 19.08.10, 20:44 Kiedyś jeden z wieszczów narodowych napisał :"Polsko twa zguba w Rzymie".Czyżby historia miała się powtarzać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Quo Vadis Polsko? 22.08.10, 14:47 iryda-1 napisał: > Temat wątku nasunął mi się po ostatnich zajściach z krzyżem i wypowiedziach pre > zesa PiS-u. No, no! Jestem pod wrażeniem - niesłychanie błyskotliwy tytuł. Fantastyczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus A może byś tak... 22.08.10, 14:49 podsunął tutaj jakąsiś supozycję??? Gupio pytać, to każdy gupek potrafi! Musisz wiedzieć, że nie od jakości stawianych pytań wartość IQ się determinuje... (co, w tym przypadku, liczyłoby ci się na plus) Odpowiedz Link Zgłoś