Gość: bez nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:04 Czy istnieje jakiś sposób aby wymazać cześć danych z Acrobata ? Bardzo proszę o pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: weldon Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:52 (Chyba Adobe Reader?) Bezpłatnie? Nie. Acrobat, Illustrator, CorelDraw, PDFill PDF EDitor itd. pzdr. Link Zgłoś
Gość: bez nicka Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:40 W tych programach poniżej mogę czy nie ? Jakie są koszty takiej "poprawki" ? Link Zgłoś
3promile Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 11.08.06, 14:50 Jeżeli chodzi o plik *.pdf, to najpierw sprawdź, czy jest zabezpieczony przed kopiowaniem. Wybierz narzędzia/podstawowe/zaznacz tekst, zaznacz całość, skopiuj i wklej do dowolnego edytora. Jeżeli jest zabezpieczony, no to niestety - trzeba go wyekstrahować do pliku tekstowego przy pomocy płatnego programu. PS. Jeśli ten tekst nie jest jakąś sprawą tajemną, albo niedajbuk intymną, wyślij mi go na pocztę - odeślę ci go jako *.doc i naniesiesz poprawki. Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:49 mam pytanie do autora 3promile... czy moglby sie zajac tekstem ode mnie. potrzebuje poprostu wydrukowac pewien tekst w wordzie a mam je w adobe reader. teksty bron boze nie sa tajemnica ani intymna. bede wdzieczna za odp. pozdr Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 19.09.06, 23:12 Jesli 3promile sie nie odezwie (nie odezwa? ;-))) wyslij do mnie, chetnie ci pomoge, mam program Adobe Acrobat Professional. Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:23 witam. poprosilabym o maila to przesle i w ogole dzieki za zaoferowanie pomocy. Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:37 sorrki ale niemam... bo skad niby? Link Zgłoś
amused.to.death Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 20.09.06, 14:58 a stąd, że zsa zsa jest zalogowany. Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 20.09.06, 15:11 klikasz nick zalogowanej osoby i juz Link Zgłoś