Dodaj do ulubionych

Jak poprawić dane w Acrobat Reader?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:04
Czy istnieje jakiś sposób aby wymazać cześć danych z Acrobata ? Bardzo proszę
o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: weldon Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:52
      (Chyba Adobe Reader?)

Bezpłatnie? Nie.

Acrobat, Illustrator, CorelDraw, PDFill PDF EDitor itd.

pzdr.

• Gość: bez nicka Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:40
        W tych programach poniżej mogę czy nie ? Jakie są koszty takiej "poprawki" ?
        • 3promile Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 11.08.06, 14:50
          Jeżeli chodzi o plik *.pdf, to najpierw sprawdź, czy jest zabezpieczony przed
          kopiowaniem. Wybierz narzędzia/podstawowe/zaznacz tekst, zaznacz całość, skopiuj
          i wklej do dowolnego edytora. Jeżeli jest zabezpieczony, no to niestety - trzeba
          go wyekstrahować do pliku tekstowego przy pomocy płatnego programu.
          PS. Jeśli ten tekst nie jest jakąś sprawą tajemną, albo niedajbuk intymną,
          wyślij mi go na pocztę - odeślę ci go jako *.doc i naniesiesz poprawki.
          • Gość: lol Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:49
            mam pytanie do autora 3promile... czy moglby sie zajac tekstem ode mnie.
            potrzebuje poprostu wydrukowac pewien tekst w wordzie a mam je w adobe reader.
            teksty bron boze nie sa tajemnica ani intymna. bede wdzieczna za odp. pozdr
            • zsa-zsa Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 19.09.06, 23:12
              Jesli 3promile sie nie odezwie (nie odezwa? ;-))) wyslij do mnie, chetnie ci
              pomoge, mam program Adobe Acrobat Professional.

• Gość: lol Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:23
                witam. poprosilabym o maila to przesle i w ogole dzieki za zaoferowanie pomocy.
                • zsa-zsa Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 20.09.06, 14:26
                  maila masz przeciez
                  • Gość: lol Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:37
                    sorrki ale niemam... bo skad niby?
                    • amused.to.death Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 20.09.06, 14:58
                      a stąd, że zsa zsa jest zalogowany.
                    • zsa-zsa Re: Jak poprawić dane w Acrobat Reader? 20.09.06, 15:11
                      klikasz nick zalogowanej osoby i juz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka