Gość: Anka IP: *.elsnerow.waw.pl 12.08.06, 20:24 ja się uruchamia BIOS w komputerze gdy nie działa wciskanie DELETE przez dosć długi czas?? pliiissss pomocy! Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Re: Bios-pomocy! 12.08.06, 20:54 Zobacz, czy na ekranie (przed uruchomieniem systemu) nie pojawia się informacja o wciśnięciu czego innego niż Delete... Mam wrażenie, że gdzieś widziałam polecenie wciśnięcia spacji, ale głowy nie dam - po prostu popatrz... Jeśli do tej pory wchodziłaś na TYM komputerze przez Delete, to nie mam pomysła :( Link Zgłoś
lazygeek Re: Bios-pomocy! 12.08.06, 21:22 lub F2, możesz wypiąć flopp'a z płyty POST powinien sie zatrzymać i zapytać F1... czy do biosu, ale nie koniecznie, pozdr Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Bios-pomocy! IP: *.elsnerow.waw.pl 13.08.06, 14:55 już tego próbowałam, znaczy F2 ale wypiąć..co z płyty? floppa? co to jest..o boshe! ten laptop nie ma dyskietki ani żadnej płyty instalacyjnej nie dostałam : (( Link Zgłoś
gbnetter Re: Bios-pomocy! 13.08.06, 15:08 Anka, już ci odpowiedziałem: tiny.pl/7xl9 - sposobów może być dużo. Z szybkiego rekonesansu wynika, że w przynajmniej niektórych Joybookach do biosu wchodzi się poprzez F2 przytrzymane na ekranie z logiem Benq. Link Zgłoś