Gość: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:40 wie ktos skad ewentualnie mozna by pobrac worda bo mialam problemy z kompem a jestem w trakcie pisania pracy i bez worda ani rusz... Link Zgłoś Obserwuj wątek
heart_of_ice Re: microsoft word pilnie potrzebny! 12.08.06, 21:46 dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=9 Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Link Zgłoś
Gość: lol Re: microsoft word pilnie potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:14 a word na tej stronie to darmowy i legalny??? Link Zgłoś
Gość: caroll Re: microsoft word pilnie potrzebny! IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 21:50 Pod poniższym linkiem masz coś, co na pewno Cię zadawoli. Jest to nawet więcej, niż Word. Różnica też w tym, że jest legalnie i za darmo. Nie zajmuje dużo miejszca na dysku, po polsku. Ściągnij AbiWorda, a nie będziesz żałować. www.abisource.com/download/ Link Zgłoś
Gość: lol Re: microsoft word pilnie potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:07 ale w abi wordzie nie otwieraja mi sie juz wczesniejsze materialy... Link Zgłoś
jan-w Po co ci to byle co 12.08.06, 22:22 www.openoffice.org.pl/ Tu masz openoffice. Darmowy. Legalny. Może zapisywać i odczytywać w formacie WORD, Excel itp. Wszystkie instytucje UE przechodzą już na ten pakiet. Małymiękki (MS) to przeżytek. Link Zgłoś
Gość: easy Re: Po co ci to byle co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:36 a dokladniejsze wskazowki co do tejstrony bo niebardzo umiem sie na niej znalezc? poprostu chodzi mi o to co kliknac zeby pobrac ta darmowa ilegalna wersje...pozdr Link Zgłoś
jan-w Re: Po co ci to byle co 13.08.06, 20:16 Kliknij na ten adres, to ci się ściągnie plik samorozpakowujący, potem go uruchom/ miniurl.pl/openoffice Link Zgłoś