Gość: Ytek IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.06, 10:55 Do czego służy przycisk FAN mam go na pudle tam obok przycisku reset i power Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bożenka Re: Przycisk FAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:18 Gość portalu: Ytek napisał(a): > Do czego służy przycisk FAN mam go na pudle tam obok przycisku reset i power Ten przycisk FAN otwiera otwiera klapę od kibla. :( Link Zgłoś
gunnera Re: Przycisk FAN 04.10.06, 11:23 Ja się na tym nie znam, ale poprzez Google znalazłam takie cóś: "...aby zmienić prędkość wentylatora wystarczy przytrzymać przycisk Fan przez 3 sekundy, przyciskiem set przełączyć się pomiędzy wentylatorami i następnie guzikami + i - zmienić prędkość" Całość tekstu pt. "Recenzja Obudowy Casetek i-Qeye" na stronie www.mod-planet.com/index.php?module=subjects&func=printpage&pageid=100&scope=all Link Zgłoś
Gość: Bożenka Re: Przycisk FAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:43 Gość portalu: Ytek napisał(a): > Do czego służy przycisk FAN mam go na pudle tam obok przycisku reset i power SORKI ! Mylnęłam się ! :( Ten przycisk FAN zamyka klapę od kibla. Link Zgłoś