Gość: l.otto IP: 216.254.136.* 23.03.03, 05:31 Po zainstalowaniu nowego DVD oraz CD-RW brak dzwieku na wyjsciach sluchawkowych. W obu. Jakies sugestie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ceti Re: Brak dzwieku IP: 62.233.154.* 23.03.03, 07:18 a probowales krecic potencjometrami na przednich panelach? :))) Link Zgłoś
Gość: l.otto Re: Brak dzwieku, ceti & fragi IP: 216.254.136.* 23.03.03, 16:45 Gość portalu: l.otto napisał(a): > Po zainstalowaniu nowego DVD oraz CD-RW brak dzwieku na wyjsciach > sluchawkowych. W obu. Jakies sugestie? ceti & fragi: sprawdzalem 2 pary typowych sluchawek od walkmana Panasonic i Sanyo, oraz sluchawki Sony od mojego sprzetu, nic z tego(wszystkie 3 pary sluchawek na pewno dzialaja). Potencjometry na drivach sa na max. Nie wiem czy jest cos jeszcze co moglbym sprawdzic i gdzie. Link Zgłoś
Gość: pk Re: Brak dzwieku IP: 212.87.16.* 25.03.03, 12:16 Nie wiem, jaki masz system. Jesli 98 ang, to idz do Control Panel, Multimedia,zakładka CD Music i sprawdz ustawienia: Default CD-ROM drive for playing music i CD Music volume. Jesli inny system lub PL to poszukaj, nie mam pod reka. Aha, nie polecam sluchania z wyjscia na drajwie - przetworniki sa bardzo niskiej jakosci zwykle. Lepiej uzyc software'u czytajacego dysk cyfrowo (chocby Windows Media Playera) i wziac sygnal z karty dzwiekowej. Chyba ze masz wbudowana w plyte glowna, wtedy pewnie bedzie niewiele lepiej. Link Zgłoś
Gość: bano Re: Brak dzwieku IP: *.tvk-gaj.pl 26.03.03, 03:11 moze sprobuj wylaczyc cyfrowy dzwiek w ustawieniach drive'a? Link Zgłoś