Dodaj do ulubionych

Jaka drukarka :)

• sabinkasg1 Re: Jaka drukarka ? 30.10.06, 20:54
      Proszę o doradzenie mi jakiejś taniej dobrej drukarki do takich podstawowcyh
      donowych druków, prace do szkoły itd. Oraz również tanią dobrą do drukowania
      zdjęć. Chcę zobaczyć jaka jest różnica w cenie. I jak myślicie czy do 150-200
      zł kupię coś w miarę dobrego (zależało by mi na tych zdjęciach, ile musiałabym
      wydać?). Jeśli macie to proszę również o jakieś zeskanowane próbki wydruków :)
      Z góry dziękuję
      • gluby Re: Jaka drukarka ? 30.10.06, 21:19
        za taka kwote to raczej uzywana kupisz sobie, bo na nowa musisz 2 razy wiecej wydac
      • Gość: Szpaq Re: Jaka drukarka ? IP: 195.116.211.* 30.10.06, 21:21
        Zdjec sie nie oplaca drukowac w domu, do zwyklych drukow najlepiej sie
        sprawdzaja czarnobiale lasery
      • Gość: gosc Re: Jaka drukarka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:35
        wejdz na www.tylda.pl zamów rozmowe z handlowcem zadzwoni do Ciebie doradzi i
        kupisz to co potrzebjesz - zgadzam sie z kolega ze za 170 zł to do drukowania
        fotek to troszeczke slaby sprzet lepiej sie oplaca do fotolabu dac bedzie
        taniej.

pa
        • Gość: werty Re: Jaka drukarka ? IP: *.31.radom.pilicka.pl 31.10.06, 08:04
          Czy Tobie się wydaje, że wszyscy na tym forum są z Zielonej Góry?
          • Gość: gosc Re: Jaka drukarka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:46
            A musza byc z zielonej góry, doradzam koledze gdzie moze uzyskac informacje na
            trapiacy go temat - wysylka kurierem to w tym sklepie 6 zł www.tylda.pl nawet
            nie oplaca sie wychodzic z domu
            1) wchodzisz na www
            2) zamawiasz rozmowe
            3) dzownia do Ciebie, polecaja sprzet do twoich potrzeb akceptujesz
            4) wysylka do domu

czy trzeba byc z zielonej góry ???
            • caruzzo Re: Jaka drukarka ? 01.11.06, 09:20
              SDRAM 128 MB DIMM 133MHz (BX) ..ale jakie ceny oni mają
              porąbane. W Bydgoszczy taką pamięc kupiłem za 55 zł
              (nową z 3 letnią gwarancją) a tutaj wołają za nią 103 zł.
              • Gość: gosc Re: Jaka drukarka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 11:26
                pamieci BX sa juz dawno wycofane z produkcji nie sadze ze wszytkie produkty
                musza być tansze ale na www.tylda.pl sporo towaru jest w lepsej cenie niz na
                allegro - i mozesz negocjowac cene. ale to moje zdanie jezeli udalo Ci sie
                znalesc tanej to nic tylko pogratulować :)
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka