Gość: peach IP: 86.41.159.* 15.11.06, 12:07 Zamierzam zakupic monitor Apple 20 lub 23". Co sadzicie o tych monitorach? Czy warto wydawac kase? Mnie do kupna sklania jakosc obrazu, ale moze ktos z was ma odmienne zdanie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 15 Re: Monitory Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:32 Ten monitor to OCZYWIŚCIE będziesz używał do komputera też firmy APPLE. :) A jaki masz komputer APPLE ? > Mnie do kupna sklania jakosc obrazu, A widziałeś własnymi oczami w sklepie czy tylko naczytałeś się o tej jakości z gazet lub internetu ??? A jak widziałeś w sklepie i tak ciebie zachwycił ten obrazek na ekranie (przecież nie parametry techniczne - tych nie widać gołym okiem - wychodzą dopiero przy używaniu) to do jakiego komputera on był podłaczony ? Masz taki sam komputer jak ten w sklepie ? :) Link Zgłoś
Gość: peach Re: Monitory Apple IP: 86.41.159.* 15.11.06, 13:19 Twoje ironiczne podejscie do tematu mnie nie intersuje koles... Nie wypowiadaj sie juz wiecej. Link Zgłoś
Gość: 15 Re: Monitory Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:10 Gość portalu: peach napisał(a): > Twoje ironiczne podejscie do tematu mnie nie intersuje koles... Twoje problemy też NIKOGO nie insteresują - jak sam widzisz po ilości odpowiedzi. :) > Nie wypowiadaj sie juz wiecej. A co ? ZABRONISZ MI ??? A w jaki sposób ??? :) Link Zgłoś
kell99 Re: Monitory Apple 16.11.06, 16:04 A jakosc obrazu jakos znaczaco odbiega od tych innych "lepszych" lcd? Nie sadze. Wg mnie bez sensu jest kupno takiego monitora dla kogos kto nie ma Maca. Kup jakiegos lepszego Samsunga albo Viewsonica i tez bedzie super. Link Zgłoś
Gość: Apple Re: Monitory Apple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:17 nagrzewa sie bardzo i bardzo siweci co przy wielogodzinnej pracy jest meczarnia jezlei spedzasz sporo godzin przy komuterze i pracujesz w grafice kup EIZO Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Monitory Apple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:14 Monitory apple z firmy SAD jedynego dystrybutora sa z odzysku ;) mozna dostac monitor testowanay lub wystawowy (z magazynu B) jako pelnowartosiowy w naormalnej cenie... mama wrazenie, ze to nieuczciwosc magazynierow i pani z dzialu handlowego... bywaja takze problemy z servisem.... moj Apple cinema HD 30' po dwoch miesiacach ma 5 wypalonych pix - oczywiwscie ilosc nie podlegajaca reklamacji jak stwierdzil pana z servisu w firmie SAD polecam monitory EIZO Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Monitory Apple IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:16 przy grafice geforce gtx 7800 HD cinema 30' zadna rewelacja + ciagle pojawiajace sie nowe wypalone pix Link Zgłoś
Gość: Bajdy ! Re: Monitory Apple, czyli marzenia Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:29 Gość portalu: Adam napisał(a): > moj Apple cinema HD 30' A mój słoń z czystego złota złożył na suficie brylantowy skrzek z którego wylęgły się 3 tuziny platynowych diabłów wielkości koników polnych ze srebrymi kopytami na których połyskiwało logo Ferrari. Link Zgłoś
Gość: Adam dowody Adama na posiadanie ww sprzretu frajerzyno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:37 img366.imageshack.us/img366/1279/apple1ax1.png img366.imageshack.us/img366/7082/acompqr4.png Link Zgłoś
Gość: Adam I jeszcze raz szczerze odradzam korzystanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:39 z uslug firmy SAD jako dystrybutora sprzetu Apple magazynierzy sad = kombinatorzy PRL Link Zgłoś
Gość: Bajdy ! Re: dowody Adama na posiadanie ww sprzretu fraje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:01 Gość portalu: Adam napisał(a): > img366.imageshack.us/img366/1279/apple1ax1.png Na tej fotce to akurat nie jest 30" monitor - ZA MAŁY na 30". Co najwyżej 20" a to, że jest twój to tak samo udowodniłeś, jak ja o istnieniu mojego słonia i jego diabelskich potomków. :) Jedyne co jest pewne to tylko to, że ta fotka zapisana została za pomocą programu ADOBE ImageReady, który z pewnością masz legalny i legalnie go używasz. :) Link Zgłoś
Gość: Adam zakompleksiony nieuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:02 idioto przy obudowie kandalf (dokladnie wysokosc 30 Appla) dokladnie widac ze to wlasnie ten monitor! :))))))) niewiele chyba w zyciu widziales... uzywam photoshopa w wersji cs 2 - jak mmniemam nieuka i nieudacznika zyciowego jakim jestec nie stac na legalne oprogramowanie :) ja na jeden program graficzny zarabiam jednym zleceniem :)))) wez sie do roboty kup sobie dobre auto, sprzet znajdz laske z cyckami i wtedy pogadamy :)) Link Zgłoś
Gość: Adam specyfikacje sprzetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:07 porownaj sobie misiaczku www.uno.pl/t_14799/tt-va9000swa/ www.apple.com.pl/displays/specs.html tu masz dokladne wymiary :)) porownaj sobie z foto ktore zamiescilem Link Zgłoś
Gość: Adam Re: dowody Adama na posiadanie ww sprzretu fraje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:21 Jak widze uwazasz sie za fenomen pt. " mam dokladna miara w oku" :))) Moze okreslisz rozmiar mojego biustu? img59.imageshack.us/img59/3530/adamcz0.jpg :))))))))))))))))))))) losiu... Link Zgłoś
Gość: Adam Re: dowody Adama na posiadanie ww sprzretu fraje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:30 :))))))))))))) juz sie nie moge doczekac na spotkanie z Toba na forum auto i motocykle :))))))))))) Link Zgłoś
foamclene Re: Monitory Apple, czyli marzenia Adama 21.11.06, 17:45 A Ty sie skupiaj na tresci! Kompleksy uposledzaja Twoja percepcje! Link Zgłoś
Gość: Peach Re: Monitory Apple IP: 86.41.134.* 25.11.06, 17:41 Po glebszej analizie zdecydowalem sie na monitor EIZO. Pracuje w programach CAD, na PC - to informacja dla niektorych:) Dzieki za wypowiedzi ...te konstruktywne:) Link Zgłoś
foamclene Re: Monitory Apple 27.11.06, 14:49 napisz jaki konkretnie model wybrales? czy ktorys z tych CG 221, CE 240W? sama jestem zainteresowana tymi modelami... Link Zgłoś