Dodaj do ulubionych

pomocy błagam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:29
wyciąłem pliki z jednego dysku by skopiować je na drugi i przez przypadek
zmieniając ikone ustaiłem ikone kosza :( i teraz nie widzi mi tych plików jai
to zmienić błagam pomózcie
Obserwuj wątek
    • silic Re: pomocy błagam 28.12.06, 17:38
      a możesz napisać po polsku o co chodzi ?
      • Gość: pomocy Re: pomocy błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:45
        nie wiem czy bede umiał napisać zrozumiale ale spróbuje, miałem liste plików na dysku jednym Dysku na partycji D podłaczyłem do kompa jeszcze jeden dysk na którym chciałem by te pliki sie znalazły.
        kliknałem na pliki n dysku D wytnij i dałem wklej w na dysku podłączonym do kompa - i cały problem jest taki ze, chciałem by plik w którym są zawarte dane wyrózniał sie od innych i przez przypadek ustawiłem ikone kosza na tym pliku a Windows odrazu potraktował to jako kosz, jezeli tam wejde zadnego pliku nie widze niestety a jesli klikne własciwosci to widzi ze ma ponad 2,4Gb i ze jest tam ponad 2000 plików
    • Gość: Kris Re: pomocy błagam IP: 84.38.160.* 29.12.06, 10:28
      1. Twierdzisz, że zmieniłeś ikonę pliku czy folderu na ikonę kosza. Spróbuj
      zamienić ją na inną. Możesz spróbować przekopiować to gdzie indziej tylko nie
      tam gdzie był oryginalnie ten plik czy folder. Zobacz może folder ma status
      Ukryty lub Systemowy.
      2. wilk13.net/odzyskiwanie.php - odzyskiwanie danych skasowanych. Spróbuj
      z tego dysku pierwszego co wyciąłeś czy odczyta dane. program ten instaluj na
      drugim dysku, aby nie zamazać danych z pierwszego dysku, nie kopiuj i nie
      instaluj na dysku pierwszym nic tam gdzie były te pliki to może odzyskasz te dane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka