maciek_zagroba Problem z instalacją gier! 01.01.07, 18:50 Nie mogę instalować gier z płyt tylko mogę z obrazów. Gdy instaluje z płyty to wyskakują różne błędy, prubowałem już 5 gier z płyty i żadnej się nie da. A z obrazów można! Prosze pomocy!!! Link Zgłoś
gluby Re: Problem z instalacją gier! 01.01.07, 19:03 opanuj swe emocje! moze nagrywarka psuje sie i moze zle nagrywa plyty sprobuj u kogosc znajomego ostworzyc te plytki i zobacz czy ci pojda Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Problem z instalacją gier! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 08:25 Tak to jest z tymi PIRACKIMI grami ! :( Jakiś DUPEK źle przegra i puszcza w sieć takie kiepskie kopie gier ! :( Link Zgłoś
lambert77 Re: Problem z instalacją gier! 02.01.07, 09:15 jak się nie umie instalować to wtedy są problemy. Aż dziw bierze, że u mnie wszystko zawsze działa ;) Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: Problem z instalacją gier! 05.01.07, 16:02 Nieda się instalować gier z płyt ale z obrazów się da! Więc niemów że nieumiem instalować! A czy ponowne zainstalowanie systemu? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Problem z instalacją gier! IP: 212.76.40.* 05.01.07, 16:55 Najpierw się naucz nagrywać płyty, bo najwyraźniej tu robisz błąd, dopiero później pouczaj innych jak mają się zachowywać... Link Zgłoś
arius5 Re: Problem z instalacją gier! 05.01.07, 21:17 Chryste, dlaczego wszyscy idioci akurat musza pisac na forum komputerowym ? Ja proponuje sprawdzic te plytki u kogos znajomego, czy ida na innym kompie, mozesz tez pozyczyc plytki, ktore sa dobre, i sprobowac u siebie. Mozesz tez pozyczyc DVD drive i podpiac do swojego kompa i sprawdzic plytki. Czy to jest w ogole problem ze wszystkimi plytami, takze z oryginalnymi, etc... Mysle, ze po tych zabiegach ustalisz w koncu, gdzie lezy przyczyna. Link Zgłoś
arius5 Re: Problem z instalacją gier! 05.01.07, 21:19 Aha, no i problem moze byc w programie do nagrywania, ja mialem problemy z NERO, ktory nagrywal plytki z bledem, sprobuj Alcohol 120%, jeszcze sie na nim nie zawiodlem. Link Zgłoś
maciek_zagroba Re: Problem z instalacją gier! 08.01.07, 18:33 Ale właśnie te płytki u moich braci chodzą u mojego kolegi chodzą a umnie terz kiedyś chodziły! Dlatego podejrzewam że to system ale niewiem czy mam racje. Czy da sie z jakejś stronki ściągnąć legalnie system Windows XP a jeśli tak to dajcie link. Link Zgłoś