Dodaj do ulubionych

Problem z instalacją gier!

• maciek_zagroba Problem z instalacją gier! 01.01.07, 18:50
      Nie mogę instalować gier z płyt tylko mogę z obrazów. Gdy instaluje z płyty to
      wyskakują różne błędy, prubowałem już 5 gier z płyty i żadnej się nie da.
      A z obrazów można!
      Prosze pomocy!!!
      • gluby Re: Problem z instalacją gier! 01.01.07, 19:03
        opanuj swe emocje! moze nagrywarka psuje sie i moze zle nagrywa plyty sprobuj u
        kogosc znajomego ostworzyc te plytki i zobacz czy ci pojda
    • Gość: Patryk Re: Problem z instalacją gier! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 08:25
      Tak to jest z tymi PIRACKIMI grami ! :(

Jakiś DUPEK źle przegra i puszcza w sieć takie kiepskie kopie gier ! :(
      • lambert77 Re: Problem z instalacją gier! 02.01.07, 09:15
        jak się nie umie instalować to wtedy są problemy. Aż dziw bierze, że u mnie
        wszystko zawsze działa ;)
        • maciek_zagroba Re: Problem z instalacją gier! 05.01.07, 16:02
          Nieda się instalować gier z płyt ale z obrazów się da!
          Więc niemów że nieumiem instalować!
          A czy ponowne zainstalowanie systemu?
          • maciek_zagroba Re: Problem z instalacją gier! 05.01.07, 16:03
            Czy coś pomoże?
          • Gość: Greg Re: Problem z instalacją gier! IP: 212.76.40.* 05.01.07, 16:55
            Najpierw się naucz nagrywać płyty, bo najwyraźniej tu robisz błąd, dopiero
            później pouczaj innych jak mają się zachowywać...
            • arius5 Re: Problem z instalacją gier! 05.01.07, 21:17
              Chryste, dlaczego wszyscy idioci akurat musza pisac na forum komputerowym ?

Ja proponuje sprawdzic te plytki u kogos znajomego, czy ida na innym kompie,
              mozesz tez pozyczyc plytki, ktore sa dobre, i sprobowac u siebie.
              Mozesz tez pozyczyc DVD drive i podpiac do swojego kompa i sprawdzic plytki.
              Czy to jest w ogole problem ze wszystkimi plytami, takze z oryginalnymi, etc...
              Mysle, ze po tych zabiegach ustalisz w koncu, gdzie lezy przyczyna.
              • arius5 Re: Problem z instalacją gier! 05.01.07, 21:19
                Aha, no i problem moze byc w programie do nagrywania, ja mialem problemy z NERO,
                ktory nagrywal plytki z bledem, sprobuj Alcohol 120%, jeszcze sie na nim nie
                zawiodlem.
                • maciek_zagroba Re: Problem z instalacją gier! 08.01.07, 18:33
                  Ale właśnie te płytki u moich braci chodzą u mojego kolegi chodzą a umnie terz
                  kiedyś chodziły! Dlatego podejrzewam że to system ale niewiem czy mam racje.
                  Czy da sie z jakejś stronki ściągnąć legalnie system Windows XP a jeśli tak to
                  dajcie link.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka