Dodaj do ulubionych

Niezalezny tv-out

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:23
Jaka karte polecacie z niezaleznym tv-out'em, precyzujac chodzi mi o to by robic cos innego na komputerze (monitorze) a na TV wyswietalc telewizje satelitarna niezaleznie.
Oczywiscie interesuje mnie stosunek jakosci do ceny.
Z gory dziekuje za wszystkie wskazowki.
Obserwuj wątek
    • Gość: merien Re: Niezalezny tv-out IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:37
      naprawde nikt nie wie, jak sprawdze sie dual head ?
    • Gość: merien Re: i sam znalazlem odp IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 19:11
      www.pl.tomshardware.com/graphic/20010206/geforce2mx-12.html
      • Gość: usa gratuluje IP: *.client.attbi.com 05.04.03, 19:26
        monologu

i

przepraszam

ale

sie

w

tym

kregu

zainteresowan

nie

obracam.

pozdrawiam :)
        • Gość: merien Re: jest tu miejsce tylko dla mnie :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 19:38
      • Gość: pepo Re: i sam znalazlem odp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.03, 22:01
        Zwróć uwagę, że ten artykuł jest sprzed dwóch lat a to dla komputerów i ich
        podzespołów cała wieczność.
        Poza tym z tego co piszesz wnioskuję że potrzebujesz karty z tunerem TV żeby
        mogła odbierać sygnał z anteny lub kabla (np. karta typy all-in-wonder). Nie
        wiem tylko czy mając taką kartę możesz mieć co innego na monitorze a co innego
        na TV.
        Tuner TV można kupić jako niezależną od grafiki kartę.
        • Gość: merien Re: i sam znalazlem odp IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 22:09
          tuner tez nie ma tv-out'u
          na nowosci to mnie nie stac, moze byc ddrugi monitor nie koniecznie tv
          • Gość: chmchm Re: i sam znalazlem odp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 19:25
            nie sprawdzałem z tunerem , ale mam radeona 9000 z tv-out (svhs) i po
            rozszerzeniu pulpitu windows oglądam sobie filmy na pełnym ekranie tv (tylko
            większość programów do odtwarzania filmów otwiera się na pełnym ekranie na
            monitorze "głównym" więc trzeba ustawić tv jako główny), a na monitorze dłubam
            sobie coś zupełnie innego. Fajna rzecz również jeśli brakuje miejsca na jednym
            monitorku, to mozna przeciagnać część okienek na drugi (tv) trochę trudno
            przeczytać ale da się przeżyć ;) monitor i tv mogą mieć różne rozdzielczości i
            głębie koloru.
            • Gość: pepo Re:jaki to radek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 21:17
              i jak go podłączyłeś do TV? przez Euro? jakie kabelki? przejściówki?
              a co z fonią - leci z karty?
              Pozdrawiam
              P
              • Gość: dfgh Re:jaki to radek? IP: *.radio.com.pl 09.04.03, 15:42
                windows może bez problemu obsłużyć 2 karty graficzne. jeśli chcesz żeby było
                naprade tanio, to kup jakąkolwiek drugą grafikę z tv-outem na PCI (np. S3
                Virge) za 20zł. Pewnie będzie trudno skonfigurować, ale musi sie dać.
                powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka