Dodaj do ulubionych

TV w laptopie

IP: *.kracen.hor.net.pl 17.01.07, 22:03
Cześć, mam nadzieję, że nie jest to głupie pytanie;).
Czy do laptopa też kupuje się kartę telewizyjną i można w nim oglądać TV?
Pozdrawiam,
Magda
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: TV w laptopie 17.01.07, 22:10
      Też. Karta może być na PCIMCA albo na USB.
      • t-800 Re: TV w laptopie 17.01.07, 22:11
        PCMCIA.
        • Gość: użyszkodnik Re: TV w laptopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:20
          t-800 napisał:

> PCMCIA.

Niespecjalnie polecam - mam aver tv (starszy model, ten bez pilota) i ta PCIMCIA
          _koszmarnie_ się grzeje, praktycznie parzy jak się ją wyjmie z gniazda. Do tego
          po pewnym czasie strasznie rozjeżdżał się obraz i dźwięk (opóźnienie nawet 2
          sekundy).

W ogóle przestałem używać. Komp toshiba, 1,6 MHz Celeron M, 768 MB RAM.

Co ciekawe, w sklepie komputerowym byłem świadkiem jak sprzedawca odradzał taką
          kartę na PCIMCIA. Osobiscie następną kartę bede kupował na USB - przy okazji
          przyda się też do stacjonarnego. Jak się będzie grzała, to daleko od laptopa ;-)
    • gray Re: TV w laptopie 17.01.07, 22:11

oczywiście. sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=209 - wszystkie na
      złączu PCMCIA.
      • Gość: Magda Re: TV w laptopie IP: *.kracen.hor.net.pl 02.02.07, 22:05
        Dzięki za info,jak na razie niewiele mi to mówi, ale srpóbuję poczytać;).
    • Gość: Map Re: TV w laptopie IP: *.intertele.pl 03.02.07, 03:28
      jak juz to lepiej kupic karte dvb czyli satelitarna, wiecej programow, lepsza
      jakosc obrazu. Mialem karte tv i cos przycinalo z dvb wszystko chula. Problem
      to chyba jedynie zamontowanie czaszy do anteny (chyba ze sie juz ma), a poza
      tym cena zblizona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka