Gość: totalny laik IP: *.kracen.hor.net.pl 17.01.07, 22:03 Cześć, mam nadzieję, że nie jest to głupie pytanie;). Czy do laptopa też kupuje się kartę telewizyjną i można w nim oglądać TV? Pozdrawiam, Magda Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: użyszkodnik Re: TV w laptopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:20 t-800 napisał: > PCMCIA. Niespecjalnie polecam - mam aver tv (starszy model, ten bez pilota) i ta PCIMCIA _koszmarnie_ się grzeje, praktycznie parzy jak się ją wyjmie z gniazda. Do tego po pewnym czasie strasznie rozjeżdżał się obraz i dźwięk (opóźnienie nawet 2 sekundy). W ogóle przestałem używać. Komp toshiba, 1,6 MHz Celeron M, 768 MB RAM. Co ciekawe, w sklepie komputerowym byłem świadkiem jak sprzedawca odradzał taką kartę na PCIMCIA. Osobiscie następną kartę bede kupował na USB - przy okazji przyda się też do stacjonarnego. Jak się będzie grzała, to daleko od laptopa ;-) Link Zgłoś
gray Re: TV w laptopie 17.01.07, 22:11 oczywiście. sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=209 - wszystkie na złączu PCMCIA. Link Zgłoś
Gość: Magda Re: TV w laptopie IP: *.kracen.hor.net.pl 02.02.07, 22:05 Dzięki za info,jak na razie niewiele mi to mówi, ale srpóbuję poczytać;). Link Zgłoś
Gość: Map Re: TV w laptopie IP: *.intertele.pl 03.02.07, 03:28 jak juz to lepiej kupic karte dvb czyli satelitarna, wiecej programow, lepsza jakosc obrazu. Mialem karte tv i cos przycinalo z dvb wszystko chula. Problem to chyba jedynie zamontowanie czaszy do anteny (chyba ze sie juz ma), a poza tym cena zblizona Link Zgłoś