Dodaj do ulubionych

tunery tv Leadtek i oprogramowanie Winfast

IP: *.acn.waw.pl 02.02.07, 20:07
mam problem... od pewnego czasuu jestem posiadaczka tunera cyfrowo-
analogowego tejze firmy... i mam problem ze sterownikami - otoz po
zainstalowaniu tych pobranych ze strony prodyucenta pilot przestal dzialac,
pomimo tego ze w opcjach programu jest wlaczony. nie mam mozliwosci
pzainstalowania sterownikow z plytki, gdyz z roznych powodow jest ona
nieczytelna :(

znacie moze jakies wyjscie z tej sytuacji, tzn co zrobic, zeby pilot zaczal
dzialac? no i czy moze mi ktos opisac w jaki sposob wlaczyc te tzw spoznione
odtwarzanie, tzn chodzi mi o to, wlaczam jakas opcje, program zapisuje na
dysk, pozniej moge ogladac dalej program na biezaco opozniony o 5 minut...
wie ktos?
prosze o pomoc i wskazowki

pozdrawiam,
d.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: tunery tv Leadtek i oprogramowanie Winfas IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 12:07
      hmm.... czyzby to bylo zatrodne pytanie na tym forum, czy poprostu nikt nie
      czyta tematow nie bedacych pytaniem co to jest komputer?
    • Gość: akodo Re: tunery tv Leadtek i oprogramowanie Winfas IP: *.chello.pl 04.02.07, 12:33
      przesuniecie czasu - time shifting - wlączasz a cofac mozesz najwczesniej po
      uplynieciu 10 sekund. U mnie jest to pierwszy po lewej stronie przycisk w menu -
      po 10 sekundach mozesz wcisnac play i wtedy juz cofać. Nie ma instrukcji do
      tunera? Co do sterownikow to nie wiem, nigdy nie mialem problemu z pilotem,
      sprobuj odinstalowac wszystko i zainstalowac najnowsze
      • Gość: dorota Re: tunery tv Leadtek i oprogramowanie Winfas IP: *.acn.waw.pl 05.02.07, 13:22
        przy najnowszychg sterownikach nie dziala, przy tych z plytki tez nie dziala...
        • Gość: akodo Re: tunery tv Leadtek i oprogramowanie Winfas IP: *.chello.pl 05.02.07, 15:54
          a co robilas gdy instalowalas od nowa? Nie odpinałaś czujnika podczerwieni? Z
          pilota nikt nie wyciągnął baterii? No jest jeszcze możliwość że poprostu się
          zepsuł, spróbuj u jakiegos znajomego zainstalowac w innym komputerze albo
          poproś serwis w sklepie w ktorym kupilas aby Ci pomogli sprawdzic.
          • Gość: dorota Re: tunery tv Leadtek i oprogramowanie Winfas IP: *.acn.waw.pl 05.02.07, 18:53
            a w jaki sposob jest to pradopodobne, zeby dwa piloty w dwoch roznych
            kompletach popsuly sie w identycznym czasie? natomiast pytasz sie co robilam -
            otoz robilam reinstalke na inna partycje

PS: a co do pilotow - znajomi ktorzy tez maja takiego cosia tez ostatnio
            narzekaja ze piloty nie dzialaja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka