Dodaj do ulubionych

Jaka przeglądarka razem z XP?

IP: 80.48.46.* 29.04.03, 17:48
Yo. Interesuje mnie jaka przeglądarka (wersja) instalowana jest razem z Windą
XP?

Dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 17:59
      zapewniam cie, ze nie jest to ani netscape, ani mozilla, ani phoenix, ani opera... :) a wersja to 6 :)
      • alpetrus Re: Jaka przeglądarka razem z XP? 29.04.03, 18:35
        Hehehe... W moim XP integralna czescia systemu jest Opera 7 :-))
        • Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 19:08
          alpetrus napisał:

> Hehehe... W moim XP integralna czescia systemu jest Opera 7 :-))

w moim tez ale zwroc uwage, ze kolega pytal o przegladarke instalowana razem z systemem :)) nie wiem jak ty, ale ja opere dodalem dopiero po zainstalowaniu windowsa :D za to od tamtej pory nosi dumne miano przegladarki domyslnej :))) w odwodzie mam phoenixa, a "jedynie sluszna przegladarka" spoczywa gdzies w jakims zapomnianym folderze... :D
          a teraz odezwie sie obronca produktow made in redmond - unizony sluga, prawdziwy tebe :))))))
          • Gość: ace Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: 62.233.173.* 29.04.03, 20:34
            Gość portalu: ceti napisał(a):

> alpetrus napisał:
            >
            > > Hehehe... W moim XP integralna czescia systemu jest Opera 7 :-))
            >
            > w moim tez ale zwroc uwage, ze kolega pytal o przegladarke instalowana razem z
            > systemem :)) nie wiem jak ty, ale ja opere dodalem dopiero po zainstalowaniu wi
            > ndowsa :D za to od tamtej pory nosi dumne miano przegladarki domyslnej :))) w o
            > dwodzie mam phoenixa, a "jedynie sluszna przegladarka" spoczywa gdzies w jakims
            > zapomnianym folderze... :D

U mnie jest podobnie, niestety muszę jeszcze używać 'misia' do odwiedzania strony mojego banku. Jej adminem jest jakiś niedouczony bubek niepotrafiący poprawnie zoptymalizować strony dla różnych przeglądarek. A banku nie chce mi się zmieniać - za dużo roboty;)
            pozdr.
            ace
            • Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 21:06
              a ja o dziwo ze swoim bankiem problemu nie mam. przy identyfikacji jako opera wchodze, mieszam w pieniazkach i w ogole. :)) (lg petro bank, w niedalekiej perspektywie nordea)
          • prawdziwy.tebe Re: Jaka przeglądarka razem z XP? 29.04.03, 21:05

Prawdziwy Tebe nie ma nic przeciwko innym przegladarkom, jednak wg niego IE
            jest oczywiscie najlepszy (choc idealem nie jest i jakas wade moze by sie i
            znalazlo).
            • Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 21:08
              prawdziwy.tebe napisał:

>
              > Prawdziwy Tebe nie ma nic przeciwko innym przegladarkom, jednak wg niego IE jest oczywiscie najlepszy (choc idealem nie jest i jakas wade moze by sie i znalazlo).

wobec tego przepraszam :)
              • prawdziwy.tebe Re: Jaka przeglądarka razem z XP? 29.04.03, 21:11

> wobec tego przepraszam :)

Nic ma sprawy :)
            • Gość: prawdziwszy.tebe Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.u.washington.edu 29.04.03, 22:14

...aaa,znowu na przepustce,czy sanitariusz poszedl siusiu
              idz sie leczyc gosciu, jestes chory
    • Gość: pseud Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: Stella.NET:* / *.radio-gazeta.pl 29.04.03, 21:38
      u mnie jest IE 6

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka