Gość: Zulu Gula IP: 80.48.46.* 29.04.03, 17:48 Yo. Interesuje mnie jaka przeglądarka (wersja) instalowana jest razem z Windą XP? Dzięki za odpowiedź Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 17:59 zapewniam cie, ze nie jest to ani netscape, ani mozilla, ani phoenix, ani opera... :) a wersja to 6 :) Link Zgłoś
alpetrus Re: Jaka przeglądarka razem z XP? 29.04.03, 18:35 Hehehe... W moim XP integralna czescia systemu jest Opera 7 :-)) Link Zgłoś
Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 19:08 alpetrus napisał: > Hehehe... W moim XP integralna czescia systemu jest Opera 7 :-)) w moim tez ale zwroc uwage, ze kolega pytal o przegladarke instalowana razem z systemem :)) nie wiem jak ty, ale ja opere dodalem dopiero po zainstalowaniu windowsa :D za to od tamtej pory nosi dumne miano przegladarki domyslnej :))) w odwodzie mam phoenixa, a "jedynie sluszna przegladarka" spoczywa gdzies w jakims zapomnianym folderze... :D a teraz odezwie sie obronca produktow made in redmond - unizony sluga, prawdziwy tebe :)))))) Link Zgłoś
Gość: ace Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: 62.233.173.* 29.04.03, 20:34 Gość portalu: ceti napisał(a): > alpetrus napisał: > > > Hehehe... W moim XP integralna czescia systemu jest Opera 7 :-)) > > w moim tez ale zwroc uwage, ze kolega pytal o przegladarke instalowana razem z > systemem :)) nie wiem jak ty, ale ja opere dodalem dopiero po zainstalowaniu wi > ndowsa :D za to od tamtej pory nosi dumne miano przegladarki domyslnej :))) w o > dwodzie mam phoenixa, a "jedynie sluszna przegladarka" spoczywa gdzies w jakims > zapomnianym folderze... :D U mnie jest podobnie, niestety muszę jeszcze używać 'misia' do odwiedzania strony mojego banku. Jej adminem jest jakiś niedouczony bubek niepotrafiący poprawnie zoptymalizować strony dla różnych przeglądarek. A banku nie chce mi się zmieniać - za dużo roboty;) pozdr. ace Link Zgłoś
Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 21:06 a ja o dziwo ze swoim bankiem problemu nie mam. przy identyfikacji jako opera wchodze, mieszam w pieniazkach i w ogole. :)) (lg petro bank, w niedalekiej perspektywie nordea) Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: Jaka przeglądarka razem z XP? 29.04.03, 21:05 Prawdziwy Tebe nie ma nic przeciwko innym przegladarkom, jednak wg niego IE jest oczywiscie najlepszy (choc idealem nie jest i jakas wade moze by sie i znalazlo). Link Zgłoś
Gość: ceti Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 21:08 prawdziwy.tebe napisał: > > Prawdziwy Tebe nie ma nic przeciwko innym przegladarkom, jednak wg niego IE jest oczywiscie najlepszy (choc idealem nie jest i jakas wade moze by sie i znalazlo). wobec tego przepraszam :) Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: Jaka przeglądarka razem z XP? 29.04.03, 21:11 > wobec tego przepraszam :) Nic ma sprawy :) Link Zgłoś
Gość: prawdziwszy.tebe Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: *.u.washington.edu 29.04.03, 22:14 ...aaa,znowu na przepustce,czy sanitariusz poszedl siusiu idz sie leczyc gosciu, jestes chory Link Zgłoś
Gość: pseud Re: Jaka przeglądarka razem z XP? IP: Stella.NET:* / *.radio-gazeta.pl 29.04.03, 21:38 u mnie jest IE 6 Link Zgłoś