Dodaj do ulubionych

A4tech -myszka

IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 15:16
witam. mam problem z myszka A4tech office. podczas gry nie dzialaja mi dodatkowe przyciski.
czy wszystkie myszki z dodatkowymi programowalnymi przyciskami tak maja?
a moze sa jakies w ktorych da sie uzywac tych przyciskow podczas gry?
Obserwuj wątek
    • Gość: lubster Re: A4tech -myszka IP: *.jmdi.pl 10.03.07, 16:29
      z reguły tak to jest, że te dodatkowe przyciski myszki trzeba WCZESNIEJ skonfigurować
      • Gość: laik Re: A4tech -myszka IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 01:11
        przyciski moge konfigurowac i z nich kozystac w programach i systemie ale podczas gry jakby ich nie bylo (nie dzialaja!)
        • etom Re: A4tech -myszka 11.03.07, 02:58
          Gość portalu: laik napisał(a):

> przyciski moge konfigurowac i z nich kozystac w programach i systemie ale podcz
          > as gry jakby ich nie bylo (nie dzialaja!)

Gry moga miec wlasne ustawienia przyciskow myszy i nie wszystkie musza byc
          wykorzystywane.
          • Gość: laik Re: A4tech -myszka IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 12:53
            hmmm... ale np ustawiam klawisz w myszce jako "page up"- dziala w systemie. w ustawieniach gry przestawiam klawisz odpowiedzialny za jakas czynnosc na "page up" i z klawiatury dziala a z myszki nie(???) czy wszystkie myszki takie sa czy sa myszki ktore dzialaja podczas gry? moze to jest zalezne od oprogramowania?
    • cobalt7x Re: A4tech -myszka 10.03.07, 16:48
      Jeśli Twoja mycha oferuje "bajery" to powinieneś w opakowaniu mieć dyskietkę z
      narzędziami do jej skonfigurowania (o czym wspomniano powyżej).
      • Gość: lubster Re: A4tech -myszka IP: *.jmdi.pl 11.03.07, 10:57
        dyskietke? w tych czasach to cd albo dvd ze sterownikami raczej, dawno juz nie widzialem myszki z dyskietką
        • cobalt7x Re: A4tech -myszka 11.03.07, 11:13
          Ciekawe gdzie widziałeś DVD z narzędziami do konfiguracji myszy:))??? Co do CD
          to mogę się zgodzić (ale pewnie jak zawarto tam również dodatkowe narzędzia jak
          np. instrukcję dla "niezorientowanych" i np. Adobe Reader do jej czytania...).
          Wybierz się do jakiegoś elektromarketu, a zobaczysz, że w 8-miu albo nawet 9-ciu
          na 10 opakowaniach znajdziesz dyskietkę... Jaki byłby cel producentów
          umieszczania plików, które zajmują ok 1MB na "dużych" nośnikach skoro są one
          kilkukrotnie droższe w porównaniu do dyskietki???
          • Gość: gosc Re: A4tech -myszka IP: *.as.kn.pl 11.03.07, 11:46
            > Jaki byłby cel producentów
            > umieszczania plików, które zajmują ok 1MB na "dużych" nośnikach skoro są one
            > kilkukrotnie droższe w porównaniu do dyskietki???

Ty chyba nie wiesz co piszesz. Płyta cd kilkukrotnie droższa od dyskietki ? :)
            • cobalt7x Re: A4tech -myszka 11.03.07, 12:21
              ...i vice versa... nie chodzi tylko o koszt samego nośnika, ale także o koszty
              zapisu i urządzeń do tego potrzebnych...
              • etom Re: A4tech -myszka 12.03.07, 00:26
                cobalt7x napisał:

> ...i vice versa... nie chodzi tylko o koszt samego nośnika, ale także o koszty
                > zapisu i urządzeń do tego potrzebnych...

to zapis na dyskietce nic nie kosztuje ?????
                • Gość: gogo Re: A4tech -myszka IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.07, 01:01
                  kup sobie SWOP-3 mysz nie do zdarcia/ optyczna za 17zł/.Super chodzi mi już 3
                  lata codziennie używana po 7 godz.
                  • Gość: niktabc@vp.pl Re: A4tech -myszka IP: *.toya.net.pl 15.03.07, 00:26
                    polecam coś markowego LOGITECHA
                    z tańszych GENIUS!
                    • Gość: gogo Re: A4tech -myszka IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.07, 03:53
                      a po co przepłacać ?
                      • Gość: niktabc@vp.pl Re: A4tech -myszka IP: *.toya.net.pl 16.03.07, 22:24
                        po to że np w moich rękach a4tech był do wymiany po 3 miechach a logitech chodzi
                        nadal po 3 latach - płace za jakość!!!
                        jeśli ktoś chce taniej to za 5-10 zł drożej niż A4tech można kupić geniusa -
                        używam w firmie i nie mam nic do niej ( na A4tech nie dało sie pracować - po
                        każdym odejściu od kompa trzeba było ją podnieść i znów położyć (na blacie) aby
                        w ogóle działała - był to najtańszy model ale z najtańszym GENIUSEM nie ma
                        takich problemów)
                        Ja wole zapłacić za wykonanie i komfort pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka