Dodaj do ulubionych

Pomóżcie mi złamać hasło

IP: 212.122.206.* 05.05.03, 15:51
Mam dokument worda z nałożonym hasłem przy otwarciu.
Jak mogłabym go złamać. Mam co prawda programik Advanced Office Password
Recovery, ale jest tam tylko możliwość długości hasło tylko do 4 liter wiec
nic nie znajduje. Co moge zrobić???
Dzieki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Pomóżcie mi złamać hasło IP: *.sdh.ca 05.05.03, 20:13
      Jestem fachowcem od zdrowia i odpowiadam na pytania na forum zdrowie, ale skoro
      tu nikt sie nie kwapi...to moge przejac paleczke i tu. A teraz do twojego
      pytania.
      Wg mnie tego sie zrobic nie da. Tzn moze zrobilby to ktos, kto ma naprawde duzy
      zasob komputerowej wiedzy. Jak sadze koszt znacznie przewyzszy korzysc. Wiec
      zapomnij o tym pliku raz na zawsze a w zamian idz do sklepu i kup sobie cos
      ladnego na pocieszenie.
      Pozdr i zostan w zdrowiu
      • Gość: Nimo Re: Pomóżcie mi złamać hasło IP: *.klik.bydgoszcz.pl 05.05.03, 23:02
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Jestem fachowcem od zdrowia i odpowiadam na pytania na forum zdrowie, ale
        skoro
        >
        > tu nikt sie nie kwapi...to moge przejac paleczke i tu. A teraz do twojego
        > pytania.
        > Wg mnie tego sie zrobic nie da. Tzn moze zrobilby to ktos, kto ma naprawde
        duzy
        >
        > zasob komputerowej wiedzy. Jak sadze koszt znacznie przewyzszy korzysc. Wiec
        > zapomnij o tym pliku raz na zawsze a w zamian idz do sklepu i kup sobie cos
        > ladnego na pocieszenie.
        > Pozdr i zostan w zdrowiu

Powtarzasz się, nikomu nie pomagasz a wszedzie się udzielasz, kim ty jestes??
        Byłeś juz na temacie o Office XP, teraz tu i kopiujesz ten sam text, to nie
        jest zabawne, mimo ze ty tak uwazasz.
        Pozdr.
    • Gość: ... Re: Pomóżcie mi złamać hasło IP: 207.61.17.* 05.05.03, 20:31
      Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Mam dokument worda z nałożonym hasłem przy otwarciu.
      > Jak mogłabym go złamać. Mam co prawda programik Advanced Office Password
      > Recovery, ale jest tam tylko możliwość długości hasło tylko do 4 liter wiec
      > nic nie znajduje. Co moge zrobić???
      > Dzieki za pomoc!

Visit and see what you can do:

www.password-crackers.com/crack1.html#guaword
      • Gość: monster Re: Pomóżcie mi złamać hasło IP: *.gazeta.pl 05.05.03, 22:20
        Jeśli widzisz że hasło jest ukryte pod gwiazdkami to do jego złamania możesz
        sobie ściągnąć z internetu Snadboy Revelation, albo kupić Niezbędnika numer
        1/03.
        Mój mail to monster@gazeta.pl
        • Gość: Gosia Re: Pomóżcie mi złamać hasło IP: 212.122.206.* 06.05.03, 06:07
          Dzieki Monsti , spróbuję i dam ci znać jak poszło. JEszcze raz dzieki!!!
        • Gość: Gosia Re: Pomóżcie mi złamać hasło IP: 212.122.206.* 06.05.03, 06:11
          Ale wiesz co. znalazłam to i mi się wydaje , że nie bedzie użyteczne, bo on
          wychwytuje hasła ukryte w windowsie. A ja ten dokument mam od koleżanki i nidgy
          nie otwieralam go u siebie. Tu jest opis tedo programu. JAkkolwiek spróbuję!!
          SnadBoy's Revelation 1.1 :
          "Windows 95 is great at remembering many of your passwords, such as the
          password of your dial-in ISP. Unfortunately, this is also a problem: since you
          seldom enter the password, you tend to forgot it. What are you to do when you
          need to know one of the saved passwords? The password is staring right at you,
          but is hiding behind a row of asterisks. SnadBoy's Revelation allows you to see
          over that wall in order to reclaim your password."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka