Gość: gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:11 jeżeli móje okienka mają służyc tylko do obsługiwania gier, jaką wersję powinienem zainstalować, 98 czy xp? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ja Re: najlepszy windows do gier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 09:10 xp potraktowany nlitem po odchudzeniu i instalacji system będzie zajmował ~60MB RAMu Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: najlepszy windows do gier IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.03.07, 14:05 Gość portalu: ja napisał(a): > xp potraktowany nlitem > po odchudzeniu i instalacji system będzie zajmował ~60MB RAMu A czemu nie 20 mb (poradz mu jeszcze co usunac) Link Zgłoś
Gość: gabi Re: najlepszy windows do gier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:06 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > xp potraktowany nlitem > > po odchudzeniu i instalacji system będzie zajmował ~60MB RAMu > A czemu nie 20 mb (poradz mu jeszcze co usunac) Byłbym bardzo wdzięczny za taką poradę. 'Operację' chciałbym przeprowadzić w takim razie na winxp 64bit Zastanawiam się nad możliwością grania on-line. Wtedy pewnie będę potrzebował firewalla i antywirusa. Czy to bardzo wpłynie na obciążenie komputera? Link Zgłoś
haustman Re: najlepszy windows do gier 25.03.07, 20:17 Też mi się wydaje, że XP. Na 98 nie wszystkie nowe gry (o ile nie większość) będą chodzić. Link Zgłoś
bart_step Re: najlepszy windows do gier 26.03.07, 12:46 gry strasznie rozwalają tego biednego DOSowskiego windowsa 98. Lepiej faktycznie uzyć coś nowego. Link Zgłoś