Dodaj do ulubionych

Virtual Dub - zdjecia -kto potrafi??

IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.05.03, 22:21
Posiadam program Virtual Dub 1.5.2,ddo odtwarzania filmikow. Chcialbym
zrobic i wydrukowac zdjecia z poszczegolnych klatek. nie potrafie tego.
pomozcie, ale wytlumaczcie tak ''po ludzku'' pomozecie. dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Mac Re: Virtual Dub - zdjecia -kto potrafi?? IP: *.herby.kielce.pl 14.05.03, 22:56
      Ja uzywam do tego celu HyperSnap obsluga jest prosta jak włos mongoła.Spróbuj
      • Gość: Bartek Re: Virtual Dub - zdjecia -kto potrafi?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.05.03, 09:58
        Gość portalu: Mac napisał(a):

> Ja uzywam do tego celu HyperSnap obsluga jest prosta jak włos mongoła.Spróbuj
        Drogi kolego- a tak prosilem-podaj informacje ,,po ludzku''. Co to za Hyper..
        jak to ugryzc. Jestem bardzo poczatkujacym komputerowcem. Pozdrawiam
        • Gość: Mac Re: Virtual Dub - zdjecia -kto potrafi?? IP: *.herby.kielce.pl 16.05.03, 15:41
          No to tak najpierw musiz zdobyc ten program i go zainstalować. Po uruchomieniu programu w górnym menu masz napis Capture, naciskając go wyświetlaja ci się funkcje a obok nich kombinacje klawiszy które należy wcisnąc aby zrobić zdjęcie. np. właczasz film, robisz pełny ekran i naciskasz lawisze Ctrl+shit+F przypominam ze program Hyper musi byc uruchomiony(musi chodzić w tle)możesz se go zmnimalizować.Po naciśnieciu tych klawiszy otrzymasz zdjęcie tego co widziałaś na ekranie w chwili nacisniecia ww klawiszy.Takowe zdjecie możesz sobie zapisać na dysku i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka