Dodaj do ulubionych

blokowanie dźwięków z reklam

IP: *.toya.net.pl 09.05.07, 22:47
witam,
mam ogromną prośbę - moglibyście mi doradzić jak można sprawić, żeby przeglądarka internetowa nie wydawała z siebie żadnych dźwięków? używam opery, która ma niby w opcjach nieodtwarzanie dźwięków, ale reklamy (takie jak np. ta panasonika z dzisiejszej gazeta.pl) mają tą opcję gdzieś...
często słucham radia przez komputer, więc opcja wyciszenia głośniczka w prawym dolnym rogu odpada.
będę wdzięczny za jakiekolwiek sensowne porady, bo mnie powoli zaczyna szlag trafiać jak mi różne stuki-puki i ryczenia dziecko ciągle budzą...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Van Re: blokowanie dźwięków z reklam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:05
      mnie też to wkurza strasznie.... teraz nawet jak czyta sie wiadomości np.na
      onecie to w połowie jest reklama...a wkurzające jest to własnie bo ja też mam
      karte Tv i caly czas slucjam Radia...
    • Gość: T-800 Re: blokowanie dźwięków z reklam IP: *.multimo.gtsenergis.pl 09.05.07, 23:23
      Ad Muncher jest bardzo dobry. Niestety, płatny.
    • Gość: gosc Re: blokowanie dźwięków z reklam IP: *.retsat1.com.pl 10.05.07, 00:21
      A o Firefoksie i Adblocku to słyszeli ? A ?
      • Gość: gosc Re: blokowanie dźwięków z reklam IP: *.retsat1.com.pl 10.05.07, 00:23
        Do IE dodatek IE7Pro też posiada tę funkcję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka