Gość: Maciek IP: *.pools.arcor-ip.net 15.05.07, 18:52 Mam pytanie jaki polecacie dobry darmowy program firewall z netu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gaizka Re: Firewall IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 20:47 Kerio Firewall - darmówka i przyzwoicie się spisuje www.kerio.pl/download.aspx Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Firewall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:59 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Mam pytanie jaki polecacie dobry darmowy program firewall z netu? Masz ty ranking firewalli www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php#fire Link Zgłoś
deviant.rr SP2 16.05.07, 17:52 To jakieś dziadostwo jest - instaluje się wieki całe a na koniec ewidentnie mi 'przeszkadza' tj. znika dźwięk, nie ma możliwości minimalizacji okna, bo gdzieś znikają, komp załącza się 10 minut - jeszcze by tak można wyliczać... Link Zgłoś
Gość: p2p Re: SP2 IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 18:15 Ciekawe, ze inni nie maja takich problemow ... Link Zgłoś
deviant.rr Re: SP2 17.05.07, 01:12 Celowo trochę to złośliwie napisałem, żeby zobaczyć jak to jest u innych. W sumie 'opiekuję' się kilkoma komputerami znajomych i u nich ten problem nie występuje co u mnie. Tak czy inaczej ja z SP2 mam duże problemy... Link Zgłoś
Gość: wardog1 Re: SP2 IP: *.versanet.de 17.05.07, 01:49 Odważny jesteś tak bez SP2, a swoją drogą to ciekawa sprawa z tymi usterkami które opisujesz. Jak to jest z oprogramowaniem, sporo urządzeń oczekuje SP2 (sterowniki) Najpewniejszym, bo hard firewall to router :) Link Zgłoś