jana2706 04.06.07, 22:08 zblizam myszke do GG a GG znika ? potem tluke wirusy,odpalam,zapalam i znowu mam GG ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
bogulo Re: otwieram komputer 05.06.07, 09:49 1. "gg znika", to znaczy ze sie wylacza, czy ze znika jedynie ikona w tray'u? - sprawdz czy masz w menedzerze zadan odpalony proces gg.exe 2. to pytanie o tluczenie wirusow to takie teoretyczne, czy je namietnie hodujesz, ze musisz tluc non stop? ;) Link Zgłoś
jana2706 Re: otwieram komputer 06.06.07, 13:11 mam trzy zabezpieczenia antywirusowe,pilnuje uaktualnien,moje GG od jakiegos czasu mi sie znarowilo,pisalam juz o tym kiedys,pomimo,ze mam prawie zawsze na "niewidoczny" dostaje nawet swiateczne zyczenia od nieznajomych,a wlasciwie od kogos kto nazywa siebie "ktos" Link Zgłoś
bogulo Re: otwieram komputer 06.06.07, 13:43 Los superktos?! no to zazdraszczam! - to zart oczywiscie ;) moze przeczysc rejestr ze smieci np regcleaner'em i przeinstaluj gg, to powinno je wyleczyc z paranoi regcleaner'a mozesz pobrac np tu: dobreprogramy.pl/index.php? dz=2&t=29&id=177 Link Zgłoś