wolfeno 09.06.03, 10:02 dlaczego po podlaczeniu sluchawek slysze buczenie dysku twardego, rozpedzanie sie cd romu itp czy cos zle podlaczylem ??? czy mozna temu zaradzic ??? plyta ASUS A7N8X Deluxe, dysk caviar Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: r2 Re: buczenie w sluchawkach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 13:32 pewnie masz problem z ekranowaniem czegoś - albo w komputerze albo w kablu słuchawkowym Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: buczenie w sluchawkach IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.03, 10:47 Jak napisał przedmówca: problem z ekranowaniem. Można zastosować też specjalne filtry, jeżeli proste sposoby nie pomogą. Pogadaj z jakimś dźwiękowcem, to Ci wyjaśni naturę takich filtrów. Link Zgłoś
ja_nek Re: buczenie w sluchawkach 12.06.03, 00:35 A co jeśłi w XP przez głośniki słychać muzykę, a przez słuchawki już nie? Link Zgłoś
Gość: r2 Re: buczenie w sluchawkach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 10:09 no to trzeba sprawdzić słuchawki ;) Link Zgłoś
ja_nek Re: buczenie w sluchawkach 12.06.03, 13:36 Gość portalu: r2 napisał(a): > no to trzeba sprawdzić słuchawki ;) Sprawdzalem przez dwie różne pary słuchawek:) Wyłączałem też tryb cyfrowego odtwarzania, jak radzi help w XP. Ale to nie to. Link Zgłoś
Gość: we Re: buczenie w sluchawkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.03, 21:16 a gdzie podpinasz te sluchawki Link Zgłoś
ciaki Re: buczenie w sluchawkach 14.06.03, 21:39 W panelu sterowania NVIDIA nForce odznacz wyciszanie CD (pod jednym z suwaków) i po problemie. Link Zgłoś