pamas12 22.06.07, 19:44 Chcę zakupić sobie ipoda nano na Pixmani i mam pytanie? Czy muszę od razu dokupić ładowarkę, czy jest w zestawie coś, czym mogę go naładować...? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, ponieważ zależy mi na czasie. Z góry dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
michal_ludwik Re: ŁADOWARKA -proszę o pomoc 22.06.07, 20:09 z iPodem dostajesz kabel do podłaczenia iPoda do komputera, który jednocześnie czerpie zasilanie z gniazda USB w komputerze. Link Zgłoś
pamas12 Re: ŁADOWARKA -proszę o pomoc 22.06.07, 20:20 czyli w domu mogę go naładować, ale jak gdzieś wyjadę bez komputara to już nie... kiepsko, muszę zainwestować w ładowarkę;) Link Zgłoś
michal_ludwik Re: ŁADOWARKA -proszę o pomoc 22.06.07, 22:29 no tak, do tego się to sprowadza, natomiast zastanów się jak często wychodzisz z domu na tak długo, żeby nie zdążyć naładować ponownie iPoda. Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: ŁADOWARKA -proszę o pomoc 27.06.07, 18:38 mnie na wyjazd jednotygodniowy nano w zupełności wystarczył. Był naładowany na max przed wyjazdem i jeszcze trochę zostało na powrót. To oczywiście gdy się nie słucha muzyki cały czas i używa ipoda bateriooszczędnie ( nie zmienia cały czas głośności, piosenek itp., nie na maksymalnej głośności) Na dłuższy wyjazd ładowarka już by się przydała, szkoda, że są takie drogie. Link Zgłoś