Gość: blondynka IP: *.elpos.net 27.06.07, 07:57 Kiedy otwieram Worda zamiast pustej,nowej strony wyskakuje mi ostatni zapisany dokument .Jak to zlikwidowac? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: az Re: Drobny problemik z Wordem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:38 Zapisałaś dokument jako szablon .dot Rozwiązanie 1. znajdź plik szablonu normal.dot i go wykasuj. Po ponownym uruchomieniu word utworzy nowy - pusty lub 2. Wyczyść dokument i czysty zapisz jako szablon normal.dot Link Zgłoś
Gość: ala Re: Drobny problemik z Wordem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:43 prawdopodobnie Word to traktuje jako "odzyskiwanie" tekstu proponuję sprawdzić poprawność układu plików na dysku - scandisk i wyczyścić TEMP oraz usunąć pliki Worda (i nie tylko), których nazwa zaczyna się od ~ (np. ~list.doc - to pozostałości WOrda po niekontrolowanym zamknięciu) możesz użyć ccleaner.com Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: Drobny problemik z Wordem IP: *.elpos.net 02.07.07, 21:28 Nic takiego nie znalazlam buuu.... Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Drobny problemik z Wordem IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.07.07, 21:52 Plik normal.dot jest w: C:\Documents and Settings[nazwa_użytkownika]\Dane aplikacji\Microsoft\Szablony\ Na podstawie Windows XP + Office 2003. Są to foldery ukryte, trzeba w Eksplorerze włączyć w opcjach pokazywanie ukrytych plików. Link Zgłoś
Gość: weelka Re: do T-800 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:06 Cos mi się zdaje,że jesteś dobrym fachurą w komputerach"Czytam i tam"i i jak chcę czegoś się dowiedzieć na konkretny temat to właśnie szukam T-800.Pozdro. Link Zgłoś