Dodaj do ulubionych

Kaspersky 7 zamula kompa

IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.07, 13:32
Co jest z tymi programami antywirusowymi, Mam DSL6 i prawie każdy zamula
(zwalnia) kompa. Mocno zwalnia kaspersky 7 beta.Chyba go wywalę, bo to
kombajn.
Obserwuj wątek
    • Gość: kufno Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.a-s-s.info 27.06.07, 13:39
      Jak każdy antywir działający w trybie sprawdzania wszystkiego na bieżąco. Co to
      jest DSL6 i jaki ma to związek z zamulaniem?
    • Gość: paw Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:40
      Gość portalu: bobo napisał(a):

> Co jest z tymi programami antywirusowymi, Mam DSL6 i prawie każdy zamula
      > (zwalnia) kompa. Mocno zwalnia kaspersky 7 beta.Chyba go wywalę, bo to
      > kombajn.

Po pierwsze to beta,z tego co czytałem na forach to u większości Kaspersky 7
      śmiga bez problemów.

Mam DSL6 i prawie każdy zamula
      > (zwalnia) kompa.

Zwalniać,zamulać to może Panda,Norton,czy G data,na pewno,nie AVG,Avira,czy
      NOD,a jeśli u ciebie nawet te lekkie AV zamulają to znaczy,że masz ogólny syf na
      kompie,i nie umiesz o niego dbać.
      • Gość: gogo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.dialog.net.pl 27.06.07, 21:06
        Już go wywaliłem, zamontowałem comodo - zaporę. Chodzi nieporównywalnie
        szybciej.
        • Gość: aaa Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 21:09
          zobaczymy tylko, z jakim skutkiem...
          • Gość: bobo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.dialog.net.pl 27.06.07, 21:14
            ta nowa kobyła Kaspersky 7 ,nie nadaje się do uzytkowania ze wzgl. na
            spowalnianie kompa. Ale to tak jest jak w jednym programie jest wszystko.
            Comodo to zapora, jest na pierwszych miejsu w rankingach.
      • Gość: bobo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.dialog.net.pl 27.06.07, 21:15
        Syfu to ja nie mam. Internet mam już od 10 lat.
        • xulu Re: Kaspersky 7 zamula kompa 28.06.07, 09:54
          zainstaluj sobie noda-32
          • Gość: bobo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.07, 14:18
            Noda miałem kilka miesięcy i nic niby nie wykrywał. Przeskanowałem innymi
            programami i wyszukał mi 4 wirusy, więc wywaliłem tego NODA. Był szybki, ale
            nic poza tym.Oprócz tego głupi interfejs. Testujw F secure antywir, ale to
            kobyła, bo sam antywir ma ok 300 mega.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka