Gość: bobo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.07, 13:32 Co jest z tymi programami antywirusowymi, Mam DSL6 i prawie każdy zamula (zwalnia) kompa. Mocno zwalnia kaspersky 7 beta.Chyba go wywalę, bo to kombajn. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kufno Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.a-s-s.info 27.06.07, 13:39 Jak każdy antywir działający w trybie sprawdzania wszystkiego na bieżąco. Co to jest DSL6 i jaki ma to związek z zamulaniem? Link Zgłoś
Gość: paw Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:40 Gość portalu: bobo napisał(a): > Co jest z tymi programami antywirusowymi, Mam DSL6 i prawie każdy zamula > (zwalnia) kompa. Mocno zwalnia kaspersky 7 beta.Chyba go wywalę, bo to > kombajn. Po pierwsze to beta,z tego co czytałem na forach to u większości Kaspersky 7 śmiga bez problemów. Mam DSL6 i prawie każdy zamula > (zwalnia) kompa. Zwalniać,zamulać to może Panda,Norton,czy G data,na pewno,nie AVG,Avira,czy NOD,a jeśli u ciebie nawet te lekkie AV zamulają to znaczy,że masz ogólny syf na kompie,i nie umiesz o niego dbać. Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.dialog.net.pl 27.06.07, 21:06 Już go wywaliłem, zamontowałem comodo - zaporę. Chodzi nieporównywalnie szybciej. Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 21:09 zobaczymy tylko, z jakim skutkiem... Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.dialog.net.pl 27.06.07, 21:14 ta nowa kobyła Kaspersky 7 ,nie nadaje się do uzytkowania ze wzgl. na spowalnianie kompa. Ale to tak jest jak w jednym programie jest wszystko. Comodo to zapora, jest na pierwszych miejsu w rankingach. Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.dialog.net.pl 27.06.07, 21:15 Syfu to ja nie mam. Internet mam już od 10 lat. Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Kaspersky 7 zamula kompa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.07, 14:18 Noda miałem kilka miesięcy i nic niby nie wykrywał. Przeskanowałem innymi programami i wyszukał mi 4 wirusy, więc wywaliłem tego NODA. Był szybki, ale nic poza tym.Oprócz tego głupi interfejs. Testujw F secure antywir, ale to kobyła, bo sam antywir ma ok 300 mega. Link Zgłoś