Gość: beatka_ IP: *.icpnet.pl 19.06.03, 01:02 Znacie jakieś stronki gdzie można wysyłać SMSy? Chodzi mi o ERA GSM.Idea mi wysyła ale na ERĘ to coś nie mozna ostatnio nigdzie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Jontek Re: SMS przez internet IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 01:20 Gość portalu: beatka_ napisał(a): > Znacie jakieś stronki gdzie można wysyłać SMSy? Chodzi mi o ERA GSM.Idea mi > wysyła ale na ERĘ to coś nie mozna ostatnio nigdzie. o czym ty piszesz,przecierz ze strony ery smsy można słać bez problemu - trzeba tylko sie zarejestrować.Jak już sie zarejestrujesz polecam programik semsms można go zassać z tej strony : semsms.prv.pl - nieduży,fajny i prosty w obsłudze program do wysyłania smsów na każdą sieć. Link Zgłoś
Gość: emenem 1rstwap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 12:17 1rstwap.com wg mnie najlepsza strona do wysylania smsow, wiadomosc przychodzi na telefon odbiorcy nie jako sms wyslany z internetu, ale jako sms wyslany z numeru wlasnego telefonu [wczesniej trzeba sie na ten numer zarejestrowac], mozna wyslac 15 smsow tygodniowo na kazda siec bez zadnych tokenow jakie sa np w idei Link Zgłoś