Gość: jary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 15:50 Witam, jak z pulpitu usunac ikone kosz. Dziekuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: kosz IP: *.escom.net.pl 16.08.07, 16:13 Tak jak masz to opisane na google albo np. przy pomocy TweakUi. Link Zgłoś
Gość: jary Re: kosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 16:23 kolobos , po co wogole odpowiadales , po co sie meczyles zeby napisac kilka beznadziejnych wyrazow , prosilem o pomoc a nie o wypowiedz madrali , stary nie kazdy urodzil sie z myszka w dloni i nie kazdy dostal na pierwsza choinke komputer. Ja prosze o pomoc jak to zrobic , po to chyba jest to forum. Na drugi raz lepiej nic nie pisz. Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: kosz IP: *.escom.net.pl 16.08.07, 16:35 Podalem Ci nazwe programu to dla Ciebie za malo? Do tego wpisanie w google "jak usunac kosz" przerasta Twoje mozliwosci? www.google.pl/search?hl=pl&q=jak+usunac+kosz Jezeli tak to Twoj problem nie ma zwiazku z obsluga komputera tylko z samodzielnym mysleniem, pisaniem i czytaniem. Link Zgłoś
Gość: jary Re: kosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 16:42 Filozof Pomogłem , Napisałem , Zbeształem I na tym to wszystko polega? No cóż życze powodzenia. Dziekuje za POMOC Link Zgłoś
xulu Re: kosz 16.08.07, 16:54 jeden ze sposobów to : prawo klik myszy na pulpit >>>właściwości >>> pulpit >>> w dolnym lewym rogu--Zmień ikony pulpitu--następnie kliknij raz na kosz i wybierz puste pole >> zatwierdź i już :-) Link Zgłoś