Gość: Ktostam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 14:23 To naprawę przyspieszy odpowiedzi. Niektórym (np. mnie) po prostu czasami sie nie chce wchodzic do topica "Mam problem" jak obok widzę rzeczowe pytanie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
polonus Re: ZADAWAJCIE PYTANIE W TEMACIE !! 02.07.03, 19:19 Nareszcie ktos artykuluje to co wiekszosc mysli. Kiedy czytam "Mam problem, co sie dzieje!!" to mysle, ze moze jego (jej?) pies ma robaki i mu (jej) pomoc nie moge. Link Zgłoś
Gość: rrr Re: ZADAWAJCIE PYTANIE W TEMACIE !! IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 13:49 Bagatelizujecie, czasami nieda sie napisac pytania w jednym krótkim zdaniu, chyba ze ogólnikowo co wiekszosc na tym forum czyni. Poprostu w niektorych przypadkach, a takich jest sporo, zadanie pytania wymaga nakreslenia wielu czunników odpowiedzialnych za to ze cos niedziala tak jak powinno. Link Zgłoś
la_lunia Re: ZADAWAJCIE PYTANIE W TEMACIE !! 03.07.03, 13:58 slusznie ja tez nie zagladm do watkow, ktore w temacie maja przykladowo "pomocy!!!!" albo "help!!!!" stosujmy sie wiec :) Link Zgłoś
stratoos Re: ZADAWAJCIE PYTANIE W TEMACIE !! 03.07.03, 17:16 dorzuce tu jeszcze jeden maly "przewodnik" jak zadawac pytania rtfm.bsdzine.org/ Link Zgłoś