Dodaj do ulubionych

drukarka drukuje puste strony

IP: *.vlan54.dengo.lubman.net.pl 25.08.07, 16:39
Mam problem z drukarką -jakiś czas nie drukowałam i teraz chciałam wydrukowac jakis tekst a drukarka raz mi drukuje w kiepskiej jakosći potem niby drukuje a wychodzi pusta strona- jak drukuje strone testowa to jest tak samo najpierw dobrze drukuje potem wcale...i tak w kółko -czy ktoś wie o co chodzi? jak naprawić?
Obserwuj wątek
    • Gość: praktiss Re: drukarka drukuje puste strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 16:58
      Pewnie tusz zasechł.
      • Gość: gzegzolka Re: drukarka drukuje puste strony IP: *.vlan54.dengo.lubman.net.pl 25.08.07, 18:21
        tez tak myslalam i moczyłam go tylko jak to mozliwe ze dla normalnych wydrukow zasechl a dla strony testowej nie???--chyba to jednak inna przyczyna
        • Gość: Krzychu Re: drukarka drukuje puste strony IP: 80.51.181.* 25.08.07, 19:10
          Polecam przeinstalowanie sterowników! Z tego co napisałeś to drukarka nie reaguje!
          • Gość: gzegzolka Re: drukarka drukuje puste strony IP: *.vlan54.dengo.lubman.net.pl 26.08.07, 02:20
            jak to nie reaguje? preciez strone testowa drukuje- więc tzn że reaguje -ale próbowałam i tego wcześniej no i nic chyba ze mam jakieś kiepskie sterowniki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka