IP: *.pul.tke.pl 14.07.03, 23:32
Jestme poczatkujący i chciałbym sie dowiedzieć jak by mi , ktoś wyjaśnił co
oznacza spam i z czym to sie je.
PZDR
Obserwuj wątek
    • koktajl_molotowa Re: Spam? 14.07.03, 23:35
      Jak nieostrożnie podasz na jakiejś stronie swój adres mailowy i następnego dnia
      będziesz miał w skrzynce 50 reklam, i sie wqr... to twoje zdenerwowanie
      skierowane będzie na spamerów i spam
      chyba luckim jenzykiem opowiedziałem?
      :-)))
    • Gość: piecyk gazowy Re: Spam? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 08:18
      Na przykład Era przed referendum wysyłała dwa SMS-y o treści coś tam Idź i
      głosuj. To jest spam (niezamawiana informacja).
      • alpetrus Re: Spam? 15.07.03, 10:25
        Ja na przykladam dostaje spam "okresowo". Najprawdopobobniej ktos gdzies dorwal moj adres i wlasnie go gdzies komus sprzedal. Zawze jestem bardzo ostrozny przed wpisywaniem mojego adrsu do formularzy na stronach. Praktycznie nigdy tego nie robie, chyba, ze jest to zaufana witryna i przy jakiejs rejestracji musze to zrobic. Ostatnio dostaje po 8-10 spamow na jeden adres, z ktorego tylko sporadycznie korzystam, a na pewno nie podaje go w sieci. I tak np. dowiedzialem sie, ze zpisalem sie do jakiegos sklepu z zegarakmi :-) i dziekuja mi za to i beda mi przysylac informacje, poza tym niby sciagnalem jakis software (??), nie mowiac juz o ofertach kupna viagry, powiekszeniu penisa, a najbardziej smiesza mnie smapy typu: "czesc! bylam na wakacjach i zrobilam soebie kilka zdjec (szkoda, ze nie aparatem Zorka 5 - ;-). Jak chcesz je poogladac, wejdz".
        --
        www.nx.prv.pl - Przystanek Alaska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka